Denizci Fenerbahçelilerden, Fener Ol kampanyasına büyük bağış

Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı gibi isimlerin de katıldığı Fener Ol kampanyasına çok sayıda iş adamı katkıda bulunurken, Denizci Fenerbahçeliler adına TV8 - FBTV ortak yayınına bağlanan S.Barış Türkmen 535 forma desteğini açıkladı. 

Fenerbahçe'nin ekonomik dar boğazdan kurtulmak için başlattığı "WinWin Fener Ol" kampanyasında rekor bir para toplandı. Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Ali Koç, Fenerbahçe futbolcuları ve Ersun Yanal katıldığı ilk gün yayınında yaklaşık olarak 31.5 milyon Türk Lirası toplandı.

Programa ikinci gün Beyazıt Öztürk, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı oyuncuları, takım koçu Zelijko Obradovic, Hakan Ural ve Mehmet Aurelio katıldı. Programa telefonla Atina'dan bağlanan Deniz Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcılarından Serhat Barış Türkmen, 535 forma(yaklaşık 170 bin TL) ile Denizci Fenerbahçeliler adına kampanyaya destek olduklarını açıkladı.

Türkmen, Fenerbahçe'nin futbolda başarılı olamasa da yarıştığı diğer birçok branşta şampiyonluğa oynadığını belirtirken, "En son umutlar ölür... Başkanımız Ali Koç ve Obradovic başımızda olduğu sürece bizim umutlarımız hiç ölmeyecek" dedi.

Programda; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tarafından, GİSBİR Başkanı Murat Kıran'ın da 553 forma ile kampanyaya destek olduğu belirtildi.

Editör: TE Bilişim