Deniz Trafik Operatörleri Derneği piknikle yaza veda etti

Deniz Trafik Operatörleri Derneği Türk Boğazları Gemi Trafik Hizmetleri Sisteminde görev yapan üyelerini, çalışma arkadaşlarını ve aileleriyle bir araya gelerek yaza veda pikniği düzenledi.

Deniz Trafik Operatörleri Derneği her yıl geleneksel olarak düzenlediği pikniklerle Türk Boğazları Gemi Trafik Hizmetleri Sisteminde görev yapmakta olan üyelerini, çalışma arkadaşlarını ve ailelerini bir araya getiriyor.

Etkinlik kapsamında bu yıl İstanbul ve Çanakkale’de düzenlenen pikniklerle yaza veda edildi. TBGTH’nin 10. kuruluş yıldönümü olması itibarıyla İstanbul pikniği İstanbul Gemi Trafik Hizmetleri Merkezinde gerçekleştirildi. Çanakkale’de düzenlenen piknikte ise dernek başkanı Dr. Hasan Terzi derneklerinin sadece operasyonel, teknik ve bilimsel konularda değil aynı zamanda sosyal açıdan da çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirtti. Bu sayede üyelerinin ve çalışma arkadaşlarının arasındaki iletişim ve bağların arttığını ve bunun da çalışma alanlarındaki başarılara yansıdığını vurguladı.

Hasan Terzi yaz döneminin bitmesiyle mesleki ve teknik konular üzerinde daha ağırlıklı olarak duracaklarını ve önümüzdeki haftalardan itibaren Aralık ayında düzenlenecek olan 1. Ulusal Gemi Trafik Hizmetleri Kongresinin hazırlıklarına yoğunlaşacaklarını belirtti.

Deniz Trafik Operatörlerinden yaza veda pikniği galerisi resim 6

Deniz Trafik Operatörlerinden yaza veda pikniği galerisi resim 5

Deniz Trafik Operatörlerinden yaza veda pikniği galerisi resim 4

Deniz Trafik Operatörlerinden yaza veda pikniği galerisi resim 4

Deniz Trafik Operatörlerinden yaza veda pikniği galerisi resim 3

Deniz Trafik Operatörlerinden yaza veda pikniği galerisi resim 1

Deniz Trafik Operatörlerinden yaza veda pikniği galerisi resim 11

Editör: TE Bilişim