Motoryat.org Deniz Temalı Geleneksel Fotoğraf Yarışması Başladı

Türkiye’nin motoryat forumu www.motoryat.org, ana sponsoru www.erteleme.com desteği ile geleneksel olacak deniz temalı fotoğraf yarışmasını başlattı. Katılım, sergileme ve oylamanın internet üzerinden yapılacağı yarışmanın her ay ilk üçe giren fotoğraf sahiplerine şahane ödülleri var...

Ödüller

Birinciye: www.erteleme.com'dan Amatör Denizci Belgesi sınavlarına online hazırlık kursu ve 1 ay boyunca bütün denizcilik ve hobi kitapları alış-verişlerinde %10 indirim çeki.
İkinciye: www.erteleme.com'dan Kısa Mesafe Telsiz sınavlarına online hazırlık kursu ve 1 ay boyunca bütün denizcilik ve hobi kitapları alış-verişlerinde %10 indirim çeki.
Üçüncüye: www.erteleme.com'dan 1 ay boyunca bütün denizcilik ve hobi kitapları alış-verişlerinde %10 indirim çeki.

Forum Hakkında

www.erteleme.com ana sponsorluğunda açılan www.motoryat.org forumu, motoryat sahibi Türk amatör denizcilerinin bilgi paylaşma platformu olacak. Sahibinden satılık yat ve ekipman ilanları ile yat ve ekipman arayanların ücretsiz ilan verebileceği forumda eleman ve iş arayanlar için de bir bölüm bulunuyor.
Amatör denizcilerin paylaşılarak çoğalan bilgiye kolayca ulaşabilmeleri amacı ile motoryat.org forumunda yazılan mesajlar ziyaretçilere tamamen açık. Forumda mesaj yazmak için ise bir e-posta hesabı ile ücretsiz üye olunması yeterli.
Teknik Köşe, Tekne Modelleri, Anı Köşesi, Balık Avı ve Denizcilik Sohbetleri başlıklarıyla açılan forum, yurt dışında tek bir model sahipleri için dahi üye sayısı 10.000'lerle ölçülen bilgi paylaşım forumlarının ülkemizdeki öncüsü olmayı hedefliyor.

Editör: TE Bilişim