AVM'ye gidenin katı, uçağı oldu, şimdi sıra teknede...

NeoMarin AVM'den 50 liralık alışveriş yapan bir kişi Tugs 21 EC tekne sahibi olacak. Ayrıca 20 kişi dalış, 16 kişi de yelken kursu kazanacak

İstanbul'da ve Anadolu kentlerinde birbiri ardına açılan alışveriş merkezlerinin müşteri çekme yarışı tüm hızıyla sürüyor. Bugüne kadar ziyaretçi sayısını arttırmak isteyen alışveriş merkezleri düzenledikleri kampanyalarla müşterilerine çekilişle araba, ev, tatil gibi bir çok armağan verdiler. Bugüne kadarki en ilgin. hediye kampanyasını gerçekleştiren Astoria AVM ise bir müşterine Cirrus SR20 uçağı vermişti. Araba, ev, tatil, uçak derken şimdide Pendik'te Nisan ayında açılan Neomarin Alışveriş Merkezi, düzenlediği ilk kampanyası'nda bir müşterisine motorlu tekne hediye edecek.

NEOMARİNDE DENİZ KONSEPTİ

Krea Gayrimenkul'un yatırımıyla hayata geçirilen Neomarin Alışveriş Merkezi'nden 15 Mayıs - 15 Temmuz tarihleri arasında 50 TL'lik alışveriş yapan 1 kişiye Ranger Tugs 21 EC Tekne, 20 kişiye dalış eğitimi, 16 kişiye de yelken kursu hediye edilecek. Konseptini deniz teması üzerine kuran Neomarin Alışveriş Merkezi deniz kültürünün yaygınlaştırılmasına yönelik ekinliklere de ev sahipliği yapıyor.

Editör: TE Bilişim