Nemrut Körfezinde faaliyet gösteren PETKİM, NEMPORT, İDÇ, EGEÇELİK, BATIÇİM kıyı tesisleri ile bu tesislerle protokol yapmış olarak acil durumlarda hazırlıklı olma ve müdahale hizmeti veren UZMAR; PETKİM’in Çevre Birimi’nde deniz çevresinin petrol ve diğer zararlı maddelerle kirlenmesinde acil durumlarda müdahale mevzuatı gerekliliği olan OPRC ve HNS sertifikasyon eğitimlerini 11/04/2011-22/04/2011 tarihleri arasında TRSİM Ltd. Şti.’nden aldı. 

Eğitim müfredatının bir parçası olan tatbikat uygulaması, Deniz Çevresinin Petrol ve Diğer Zararlı Maddelerle Kirlenmesinde Acil Durumlarda Müdahale kapsamında yetkilendirilmiş olan UZMAR Uzmanlar Denizcilik Ltd. Şti.’nin Acil Müdahale Teşkilatı ve PETKİM Petro Kimya Holding A.Ş. Yetkilileri koordinesinde ve Aliağa Liman Başkanlığı gözetiminde;

NEMPORT Liman İşletmeleri ve Özel Antrepo Nakliye Tic. A.Ş., İDÇ Liman İşletmeleri A.Ş., LİMAN İşletmeleri ve Nakliyecilik Sanayi Ticaret A.Ş. (EGEÇELİK), BATIÇİM Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş. - BATILİMAN yetkililerinin katılımlarıyla 16.04.2011 tarihinde gerçekleştirildi.

 

Editör: TE Bilişim