DENİZ – DER’İN CUMARTESİ BULUŞMALARI

Kısa adı DENİZ-DER olan Denizcilik Mensupları Derneğinin geleneksel Cumartesi buluşmalarından 4. 27 Nisan 2013 Cumartesi günü Kadıköy Vapur İskelesi üzerindeki konferans salonun da gerçekleştirdi.

Toplantının gündeminde Camialtı Tersanesi vardı. DENİZ-DER Başkanı Ali CAN davetlilerin alkışları ile mikrofona geldi. 

Ali Can misafirlere kısa bir konuşma yaptıktan sonra Deniz Der Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Yılmaz Camialtı Tersanesi’nin kısa bir tarihçesini anlattıktan sonra bu gün aramızda olmayan Denizcilik Bankası T.A.O bünyesinde çalışmış kişiler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunmaya çağırdı.

Bu gün aramızda olmayanlar rahmet ve minnetle anıldıktan sonra Toplantıya katılan Şehirhatları Genel Müdürü Süleyman Genç’e Deniz Der’e yaptığı yardımlar nedeniyle teşekkür edildi. Kendisini bir teşekkür belgesi verildi.

Daha sonra Camialtı Tersanemsinde görev yapan Süleyman Filiz, Mehmet Ali Çetin, Levent Gülmen, Nur Poyanlı, Haki Kale, Şamil Ayrım, Lütfi Hizlan, Gözen Ünten, Sami Güney, Hasan Erdoğan, Cevat Okyar, Erdoğan Dökmen, Halil Balsun,Yusuf Uzun,Mahmut Akaltan,Galip Güngördü,Salim Özpak,İhsan Madakaş,Turhan Varlık,Atilla Elginöz,Şevki Bakırcı,Haydar Alkan,Sabahattin Külekçi,Nurettin FGürpınar,Kemal Gürdeniz, Nazmi Teker,Ali Yılmaz, Sami Bakır,Muammer Çeliköver,Mehmet Ali Çelen, Ahmet Baş, Timur Özdemir, Kenan canay, Recep Bahtiyar,Yaşar Turan, Necip Uysal,Ayhan İki, İsmet Yılmaz, Hasan kaymak,Osman Çoşkunsu, Ali Açıkelli,Ahmet Doğan,Necdet Kırkarlar,Alaattin Lomlu,Ümit Altıntaş,İhsan Antıç,Muharrem Edin,Tansel Timur, Sadık Özbekkangay,Hüseyin Kaygı.Selahattin Ertürk,Atilla Dayıcan,Ali Osman Güngör,Gülsen Şani,Fatma Secer, Hatice Mermer, Selma Börekçi,Gülşen Öztel,Gül Dayıcan,Şenfül Nacar, Fadile Küçük,Kamile Çiftçi,Kandire Divan’a teşekkür plaketleri verildikten sonra Camialtı Tersanesinde çalışıp bu gün aramızda olmayanların resimleri teker teker ekrana getirilerek yakınları ve arkadaşları tarafından yaşadıkları günlere ilişkin anılar anlatıldı.

Katılımcılar 2 HAZİRAN 2013 PAZAR GÜNÜ HALİÇ TERSANESİNDE ÇYAPILACAK OLAN TERSANECİLER GÜNÜNDE BULUŞMAK ÜZERE ayrılmışlardır.

Editör: TE Bilişim