Delmar ve Zeymarine, yeni yıl davetinde denizcilik camiasını ağırladı

Delmar Safety ve Zeymarine Ship Agencies & Services’in beraber düzenlediği yeni yıl daveti Holiday Inn Tuzla’da gerçekleştirildi.

Davette konukları Kayhan Aytuğ, Arda Akyüz, Barış Özenç, Umut Çınar ve Gürkan Kösemen ağırladılar. Davette İTÜ Denizcilik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özcan Arslan, İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Sosyal Yardım Vakfı (DEFAV) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Meşe, Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası (GEMİMO) Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Aşkın, Türkiye Denizcilik Federasyonu (TÜRDEF) Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Hamza, Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği (TKKD) Yönetim Kurulu Başkanı Muhammer Arslantürk, Türk Uzakyol Gemi Kaptanları Derneği (TÜRKKAPDER) Genel Sekreteri Zafer Akbulut ve İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği (DEFAMED) Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Alper Demircan’ın yanısıra İstanbul Shipyard İcra Komitesi Başkanı Atilla Çiftçigüzeli, Ata Offshore CEO’su Ali Burçin Eke, Esko Marine Kurucu Ortağı Adem Kocadağ ile Satış Müdürü Dilan Akbaba Oruç ve Kapt. Saim Oğuzülgen hazır bulundu.

2019 zor yıldı

Gecede ilk konuşmayı yapan Delmar Genel Müdürü Arda Akyüz, “2019 hepimiz için zor bir yıl oldu. Bütün sektör için her şeyin hayırlı olmasını istiyoruz. Herkesin 2020’si daha iyi olsun istiyoruz” dedi.

Daha sonra sahneye gelen TKKD Yönetim Kurulu Başkanı Muhammer Arslantürk, geçtiğimiz mayıs ayında düzenlenen Meslek Şehitlerini Anma ve Kılavuz Kaptanları Haftası’na sponsor olan Delmar ve Zeymarine’nin plaketini verdi.

Singapur ve Rotterdam ile başladık

Zeymarine Kurucusu Gürkan Kösemen ise, “Geleneksel hale getireceğimiz davetimize hoş geldiniz. Bu sene Delmar ile ortaklığımızı faaliyete geçirdik. Singapur ve Rotterdam’ı başlattık. Özellikle Türk armatörlere elimizden gelen her hizmeti vermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim