Bu konuda DEFAMED İzmir Şubesinden yapılan duyuru şu şekilde:

Değerli mezunlarımız, Değerli Aileleri ve TÜM DENİZCİ Dostlarımız,

7. sini gerçekleştireceğimiz Denizciler Şenliğimiz bu yıl 4 MAYIS Pazar Günü Menderes Çakır Keyif Garden' da gerçekleştirilecek.
 
Dostlarınızı da getirebileceğiniz şenliğimizde 18 EĞLENCELİ Aktivite  1-101 YAŞ ARASI Herkesin katılımına açıktır. Sürpriz hediyeler, palyaçolar, yarışmalar, İZMİR'imizin meşhuuur Boyozu, Gevreği, peyniri ile  biraz midemize günaydın dedikten sonra, aktivitelerle daha da acıkacak, nefis barbekü ve içeceklerle karnımızı doyuracağız.
 
CANLI LANGIRT, SUMO GÜREŞLERİ, HAMSTER, XOX, DEV MİKADO, HULAHOP, KIRKAYAK, JENGA, TWISTER, ÇUVAL VE HALAT YARIŞLARIYLA kıran kırana mücadelelerde bulunacak, Takım RUHUMUZU daha da kuvvetlendireceğiz.
 
Eskiden çocukluğumuzun pamuk helvacısı, çiğdemcisi, ip ve top oyunlarıyla çocuklarımızı ve torunlarımızı kendi çocukluğumuz ile buluşturacağız.
 
Katılımlarınız için son kayıt tarihi 30 Nisan Çarşamba.  
 
Tabiki hepimiz denizciyiz. Bir günümüz bir günümüzü tutmuyor.
 
Yarın ne yapacağımız bugünden belli olmuyor deseniz de  sağlıklı bir sayı verebilmemiz için bu tarihe kadar katılımlarınızı naçizane bildirebilirseniz Derneğimize yardımcı olabilirsiniz.
 
BİRLİKTELİĞE daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde gelin ve  HATIRALARIMIZA bir yenisini, bir eğlencelisini daha ekleyelim.
 
Adres: ÇAKIR KEYİF GARDEN 
Murtat Mevkii Çatalca KÖYÜ Menderes/İZMİR
(Havalanına 5 Km.)

LCV: 0507 087 93 95 (30 Nisan Rezervasyon için son gün)

Kişi başı: 30 TL (Çocuklar %50 indirimli)

Editör: TE Bilişim