DEFAMED Cumhuriyetin 96. yılınını büyük bir coşkuyla kutladı

İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Derneği (DEFAMED) düzenlediği yemekle Cumhuriyet'in 96. yılını kutladı. 29 Ekim 2019 Salı günü Marriott Hotel İstanbul Asia Balo Salonu'nda gerçekleştirilen yemek öncesinde bir de kokteyl verildi. Daha sonra misafirler salona davet edildi. Salonda ilk olarak İstiklal Marşı okundu ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimiz anısına saygı duruşunda bulunuldu. 

İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kapt. Baybora Yıldırım kürsüye gelerek, tüm katılımcıları selamladığı konuşmasını gerçekleştirdi.

Daha sonra gecenin gerçekleşmesinde katkıları bulunan sponsorlara teşekkür plaketleri takdim edildi.

Gecenin gerçekleşmesine katkı sunan sponsorlara teşekkür plaketlerinin verilmesinin ardından önce Trio on Stage sahne alırken, ardından Bay J Orkestrası misafirlere müzik ziyafeti çekti.

Gecede PTT tarafından DEFAMED’in 70’inci Yılı’na özel basılan hatıra pulu mezunlardan büyük ilgi gördü. “Denizden Gelenler” fotoğraf yarışmasının sonuçları da açıklandı. Konukların oylarıyla İTÜ Denizcilik Fakültesi 2002 Güverte mezunu Önder Harun Teke’nin fotoğrafı birinci olurken, kendisinin ödülünü Zenith Denizcilik Yetkilisi Görkem Elmalıpınar, İTÜ DEFAMED Genel Sekreteri Ayşe Aslı Başak’ın elinden aldı.

BAY J'nin müzikleri ile geç saatlere kadar devam eden yemek, bir sonraki sene yeniden bir araya gelmek üzere sona erdi.

Editör: TE Bilişim