İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği 48. Dönem Olağan Genel Kurul toplantısı 21 Nisan 2012 Cumartesi günü saat 10:00’da Kozyatağı Kültür Merkezi konferans salonunda yapıldı.

Genel Kurul Divan seçimi ile başlayan toplantı divan başkanının bir dakikalık saygı duruşu davetinin akabinde İstiklal Marşı okundu.

Toplantının gündeminde; 47. Dönem çalışma, mali ve denetleme raporlarının okunması, raporların müzakeresi ve yönetim kurulunun aklanması, öneriler, yönetim kurulu teklifleri, muhammen bütçenin tenkiti ve kabulü vardı.

Gündem konuları üzerine yapılan konuşmaların ardından yeni yönetim ve denetleme kurulu üyelerinin seçimi için oylamaya geçildi. 2’si geçersiz olmak üzere toplamda 166 oy kullanıldı. Yapılan seçim sonucunda Kaptan Baybora Yıldırım 94 oy ile Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirildi.

Seçim sonucuna göre 48. Dönem Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Alper demircan (94), Baybora Yıldırım (94), Çağlar Coşkunsu (92), Ahmet Hamza (86), Elif bal (85), H.Umut Çınar (84) ve Cem Mohan (83) oldu. 

48. Dönem Denetleme Kurulu Asil Üyeleri ise; 89 oy ile Ferruh Kuşçular, 75 oy ile Can Kıraç ve 75 oy ile Saim Sivri oldu. 

Editör: TE Bilişim