Akdeniz’in en büyük dalış ve su sporları fuarı özelliğini taşıyan ‘MEDEX İSTANBUL’ dalış sektörünün tüm markalarıyla 05 Nisan 2012 Perşembe günü saat 10.00 da İstanbul Fuar Merkezi 10. Hall’de kapılarını açıyor.

Fuar, her yaştan tatilciye, doğayla barışık, doğayla baş başa geçirebileceği alternatifleri ve bunlar için gereken dalış ve su sporları malzeme ve teknik donanımı sağlamaktadır.                                                                                                         

Yurt içi yurt dışı dalış turları, scuba, olta balıkçılığı, sualtı avcılığı, etkinliklerinin de gelişmesine katkıda bulunan MEDEX İSTANBUL 2012 fuarı özellikle dalış sporları ve sportif balıkçılık konularında çok yoğun ziyaretçi ağırlamaktadır. 5.cisini düzenlediğimiz fuarımızda bu yılda her yıl olduğu gibi dünya şampiyonlarını ağırlayacağız, Dünya serbest dalış şampiyonu İtalyan sporcu Umberto Pelizzari, Hırvat zıpkınla balık avı dünya şampiyonu Joseba Kerejeta, eski Yunanistan şampiyonu Dimitris Kollias fuarda düzenlenecek 5. Uluslararası Serbest Dalış ve Sualtı Avcılığı Sempozyumunda yer alacaklardır. Fuarın bu yılki onur konuğu ülkemizin bayanlar serbest dalış dünya şampiyonu Şahika Ercümen olacaktır.

Editör: TE Bilişim