D-MARİN, CNR AVRASYA BOAT SHOW’DA DENİZ TUTKUNLARINI BEKLİYOR

Türkiye’de denizcilik sektörüne damga vuran ve bu yıl 12-21 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan CNR Avrasya Boat Show kapsamında D- Marin, yat ve tekne tutkunlarına karada deniz esintisi yaşatacak.

Karada yapılan dünyanın en büyük ikinci yat fuarı olarak adlandırılan organizasyon, yerli ve yabancı tüm ziyaretçilerine kapılarını açacak. Bünyesinde 11 marinayı bulunduran ve ülkemizde marinacılık sektörünün gelişmesine önemli katkı sağlayan D-Marin, 12-21 Şubat tarihleri arasında bu yıl da birbirinden özel aktiviteler eşliğinde 3. Hall A05’de misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Bu özel etkinliklerin ilki yerel mutfağımızı dünyada hak ettiği yere getirmek, eski tarifleri modernleştirerek hayatımıza almak, elimizdeki malzemelerle, pratik çözümler üreterek herkesin mutfağa girmesi için çalışan, televizyon programını hazırlayıp, sunan ve yemek kitabı yazarı olan Refika Birgül'ün eşliğinde gerçekleşecek.

Refika ile teknede yapılması kolay, lezzetli ve pratik yemeklerin anlatılacağı workshop, 19 Şubat Cuma günü 17:00 – 19:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Deniz üzerinde yemek pişirmenin ipuçlarının verildiği bu keyifli etkinlikte, birbirinden özel lezzetler katılımcıların beğenisine sunulacak.

Refika’nın vereceği workshop dışında 13 Şubat ve 20 Şubat tarihlerinde D-Marin standında konuklara müzik ziyafeti yaşatılacak. Swing jazz ve enstrümental dünya müziği konusunda isim yapmış gruplar sahne alacak. Ayrıca 20 Şubat akşamı D-Marin, gerçekleştireceği kokteyl ile tüm deniz tutkunları ile bir araya gelecek.

D-Marin, denizi küçük yaşta sevdiriyor Denizi ve deniz hayatını çocuk yaşta sevdirmeyi misyon edinen ve bu doğrultuda çocuk dostu marina konseptini Türkiye’de sunan ilk marina zinciri olan D-Marin fuarda, “D-Marin Kids” temasıyla çocuklara birbirinden eğitici ve eğlenceli içerikler de sunacak.

Fuara gelen minik denizciler, denizci ağlarını bağlamaya çalışacakları alanda, sevimli maskotlar eşliğinde eğlenerek öğrenirken, özel kids menüsünün muhteşem lezzetini tadacaklar. Dünyaca ünlü mega yat, yelkenli tekne, motor yatlarının sergileneceği fuar, denizle ilgilenen yediden yetmişe herkesin ilgisini toplayacak.

Editör: TE Bilişim