D-MARİN MARİNALAR GRUBU, ÖZEL PROGRAMLARI VE YENİLİKLERİYLE CNR AVRASYA BOAT SHOW’DA

D-Marin Marinalar Grubu, 14-22 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan CNR Avrasya Boat Show’da yerini almaya hazırlanıyor. Karada yapılan, dünyanın en büyük ikinci yat fuarı olan ve bu yıl 8’incisi gerçekleşecek CNR Avrasya Boat Show’da olacak.

D-Marin Marinalar Grubu, 183 m2’lik standı ve özel aktiviteleriyle fuar ziyaretçilerini en iyi şekilde ağırlayacak. CNR Avrasya Boat Show’daki 3. Hall A05’de misafirlerini bekleyen D-Marin Marinalar Grubu, çocukların küçük yaşlardan itibaren denizle olan bağlarını kuvvetlendirmeyi amaçlayan D-Marin Kids ve müşteri sadakat programı D-Marin World’ü de fuar sırasında ziyaretçilerine tanıtacak. Ayrıca 20 Şubat Cuma günü D-Marin standına gelenler de ünlü şef Arda Türkmen’in teknede yapılabilen pratik lezzet tariflerini dinleme şansını bulacak.

Doğuş Grubu bünyesinde faaliyet gösteren, Doğu Akdeniz Çanağı ve Adriyatik Denizi’nin en büyük uluslararası marina zinciri D-Marin Marinalar Grubu, İstanbul'da düzenlenecek olan CNR Avrasya Boat Show’daki standında Türk ve yabancı ziyaretçileri ağırlayacak. Fuar süresince birbirinden keyifli aktivitelere de ev sahipliği yapacak olan stand, dünyaca ünlü mega yat, yelkenli tekne, motor yatlarının sergileneceği fuarda yine ilgi odağı olmaya aday.

Ünlü Şef Arda Türkmen’den ‘Teknede Pratik Lezzetler’

Türkiye’deki başarılı marinacılık faaliyetlerini uluslararası sulara taşıyarak Hırvatistan ve Yunanistan’da da marinacılığa yeni bir soluk getiren D-Marin Marinalar Grubu bu sene CNR Avrasya Boat Show’da ünlü şef Arda Türkmen’i deniz tutkunları ile buluşturacak. Ünlü şefin deniz üzerindeyken de pratik ve leziz tariflerin tadını çıkarmak isteyenler için hazırladığı birbirinden özel tarifler, 20 Şubat Cuma günü 17.00 – 19.00 saatleri arasında D-Marin standına gelen fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunulacak.

Yenilenen “D-Marin World” ile ayrıcalıklarla dolu bir dünyanın kapıları D-Marin müşterileri için aralanıyor…

Türkiye, Hırvatistan ve Yunanistan’a yayılan 10 marinasını ‘D-Marin World’ ile birbirine bağlayan D-Marin Marinalar Grubu, Ekim ayında yenilenen program içeriğini de fuar süresince ziyaretçilerine tanıtma fırsatı bulacak. D-Marin Marinalar Grubu’nun müşteri sadakat programı olarak hayata geçirilen D-Marin World programı, marinalardan biriyle yıllık kontrat yapan misafirlerine, diğer marinalarda 4 aya kadar yüzde 40 indirimle bağlanma fırsatı sunuyor. “D-Marin World” müşteri sadakat programı, CNR Avrasya Boat Show boyunca yepyeni fırsatları ve avantajlı paketleriyle D-Marin müşterilerini bekliyor.

D-Marin Marinalar Grubu, çocukları da unutmuyor…

Çocuk dostu marina konseptini Türkiye’de sunan ilk marina zinciri olan D-Marin Marinalar Grubu “D-Marin Kids” temasıyla çocukları da maviliklerle buluşturmayı hedefliyor. D-Marin, yat sahibi ebeveynlere çocuklarıyla birlikte tatil yapmanın keyfini yaşatırken, küçük dostlarına da birbirinden eğitici ve eğlenceli içerikli D-Marin Kids programını sunarak 7’den 70’e deniz tutkunlarının vazgeçilmez noktası olmaya devam ediyor. D-Marin Kids programı, sadece marinalarda bulunan yatçı ailelerin çocuklarını değil, hizmet verilen bölgelerdeki çocukların da denizle neşeli bir ortamda tanışmasını sağlamayı hedefliyor. Çocukların küçük yaşlardan itibaren bilinçli denizciler, çevre dostu bireyler ve profesyonel yatçılar olarak yetişmelerine olanak sağlayan programla D-Marin Marinaları eğitici ve eğlendirici birer merkeze dönüşecek. D-Marin, 21 Şubat Cumartesi günü 17.00 – 19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek kokteyl sırasında yaylı sazlar dörtlüsü Artist Quartet ile ziyaretçilerine keyifli bir canlı performans da sunacak. Adriyatik Denizi’nde bölgesel güç olma hedefiyle yatırım ve çalışmalarına hız kesmeden devam eden D-Marin Marinalar Grubu CNR Expo Show’da 3. Hall A05’de yer alacak standında ziyaretçilerini bekliyor.

D-MARİN MARİNALAR GRUBU CNR BOAT SHOW PROGRAMI

14 – 22 ŞUBAT 2015

14 Şubat Cumartesi/14:00 – 16:00 İmza Günü: Son Süngerci Aksona Mehmet – Maviye Adanmış Bir Ömür

15 Şubat Pazar/16:00 – 17:00 Söyleşi: Dr. Özgür Deniz Tezcan – Denizciler İçin İlkyardım

20 Şubat Cuma/17:00 – 19:00 Workshop: Arda Türkmen – Arda Türkmen ile Pratik Deniz Yemekleri

21 Şubat Cumartesi/13:00 - 15:00 Panel: Ali Erkan Bezirgan, M.Kemal Saatçıoğlu, Meriç Köyatası, Teoman Arsay, Turgay Noyan – Türkiye’de Bağlama Olanakları

21 Şubat Cumartesi/17:00 – 19:00 Kokteyl: Artist Quartet Performansı

Editör: TE Bilişim