D-Marin Mandalina ilk Mavi bayrağını aldı

Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde yer alan D-Marin Mandalina ilk Mavi Bayrağını almanın mutluluğunu yaşıyor. 

Doğuş Grubu’na bağlı olarak Türkiye ve Yunanistan’ın yanı sıra Hırvatistan’da faaliyet gösteren D-Marin Marinalar Grubu; ülkede rüzgâr gibi esiyor. Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde yer alan D-Marin Mandalina ilk Mavi Bayrağını almanın mutluluğunu yaşıyor. Ayrıca Akdeniz’in en güzel marinalarından biri kabul edilen D-Marin Dalmacija ise Mavi Bayrak programındaki 15. senesini geride bıraktığı için Altın Plaket kazandı.

Çevresel etkileri minimuma indirerek, yurt içinde ve yurtdışında uzun vadeli çevre çalışmalarına imza atan D-Marin Marinalar Grubu, başarılarına ara vermeden devam ediyor. Hırvatistan’ın ?ibenik kentinde konumlanan D-Marin Mandalina ilk Mavi Bayrağını alırken, Akdeniz’in en güzel marinaları arasında bulunan D-Marin Dalmacija ise Mavi Bayrak programındaki 15. senesini geride bıraktı ve bu önemli başarısıyla Altın Plaket kazandı.

D-Marin, çevreyle dost Çalışmalarında çevre duyarlılığını ön planda tutan D-Marin Marinalar Grubu; ülkemizde Turgutreis, Didim, Göcek marinaları; Hırvatistan’da D-Marin Dalmacija’da ve Yunanistan kıyılarındaki Gouvia, Lefkas ve Flisvos marinalarının ardından D-Marin Mandalina’ya da Mavi Bayrak ekleyerek toplamda 8 marinasında bu bayrağı dalgalandırmanın gururunu yaşıyor. D-Marin Göcek ise Mavi Bayrağı’nın yanında geçtiğimiz günlerde kazandığı Yılın Çevreci İşletme ödülüyle de dikkatleri üzerine çekti.

D-Marin Marinalar Grubu tüm marinalarında; doğanın dengesini bozmadan, çevreyle uyumlu bir şekilde çalışmalarını sürdürmeye ve çevreyi koruyarak misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Editör: TE Bilişim