D-MARİN DİDİM’DE 500. TEKNE COŞKUSU YAŞANDI 
 
Marinacılık sektöründe Türkiye’nin en büyük yatırımlarından biri olarak 2009 yılında hizmete giren ve üçüncü faaliyet yılını başarıyla geride bırakan D-Marin Didim’e geçtiğimiz günlerde 500’üncü tekne olarak, 21,95 metre uzunluğundaki Katamaran Lidia isimli tekne giriş yaptı. Tekneyi iskelede karşılayan D-Marin Didim ekibi, Marina’ya kontratlı olarak giriş yapan 500’üncü tekne şerefine Katamaran Lidia yetkililerinin de katılımı ile bir kutlama gerçekleştirdi.

D- Marin Didim Marina Müdürü Can Polat ve ekibi ile kutlamaya katılan D-Marin Marinalar Grubu CEO’ su Matthew Bate, ‘Doğuş Grubu’nun D- Marin markasıyla bölgesel liderliği hedeflediğinden bahsederek, D- Marin Didim’in kısa sürede konum ve kapasite açısından süper yatlara en üst noktada hizmet verebilecek standartlara ulaşmasından duyduğu mutluluğu paylaştı.
 
 

499. tekne olarak giriş yapan 55 metrelik M/Y Darnice III’ün Kaptanı, D-Marin Didim’in kaliteli hizmet anlayışı, güler yüzlü ve deneyimli kadrosuyla süper yatları en iyi şekilde ağırlayabilecek standartlara sahip olduğunu belirtti. D-Marin Didim’in dünyanın en iyi yat bakım, onarım ve kışlama merkezlerinden biri olarak değerlendirileceğini de sözlerine ekleyen M/Y Darnice III’ün Kaptanı, D-Marin Didim ile uzun dönemli bir anlaşma imzalamaktan mutluluk duyduklarını paylaştı.

D-Marin Didim’de bugün itibariyle 412 yıllık, 88 sezonluk, toplam 500 tekne bağlama kontratı bulunuyor.
 
 

Editör: TE Bilişim