Bayraktutan Hopa Limanında

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan Hopa Limanını ziyaret etti. 7 Haziran Genel seçim takvimi yaklaştıkça Milletvekili adayları da seçim çalışmalarındaki ivmelerini yükseltmeye başladı.

Artvin siyasetinin önemli taraflarından olan CHP Milletvekili adayları Uğur Bayraktutan ve Musa Ulutaş’ta farklı farklı ilçelerde çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar CHP Artvin Milletvekili ve yeni dönemde de Milletvekili adayı olan Uğur Bayraktutan beraberinde İl Başkanı Yücel Kurt, Hopa İlçe Başkanı Adnan İskender ve İl ve İlçe Yönetim kurulu üyeleri olduğu halde Hopa Limanını ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında tüm departmanlarda bulunan personeller ile tek tek tokalaşan Bayraktutan son olarak Genel Müdür Meriç Burçin Özer’i ziyaret etti. Oldukça sıcak bir ortamda geçen ziyarette Genel Müdür Özer Bayraktutan ve beraberinde ziyarete gelenlere “Hoş geldiniz” dedi.

Bayraktutan Hopa Limanında

Özer ziyaret sırasında liman ve projeler hakkında bilgi verdikten sonra “Biz HOPAPORT olarak kendi bünyemizde işlerimizi daha iyi noktalara taşıma çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Ançak bizim asıl mücadelemiz ve uğraşımız doğrudan ülkemizi, bölgemizi, Artvin’imizi ve Hopa’mızı ilgilendiren projelerdir. Bizler Hopa-Batum Demiryolu için Hopa TSO ile birlikte uğraşıyoruz. Bizler yine Hopa TSO ile birlikte Organize Sanayi Bölgesinin artık kurulma vakti geldi diyerek kurulması için uğraşıyoruz. Bizler Artvin Turizmine en önemli katkıyı verme adına uluslar arası turistlerin Kruvaziyer gemileri ile Hopa Limanına gelmesi için Hopa TSO ile birlikte uğraşıyoruz.

Sayın vekilim projelerimizin hepsi Artvin’i ve Artvin’in gelişimini doğrudan ilgilendiren projelerdir ve projelerimize sahip çıkar ve destek olursanız seviniriz” dedi. Bayraktutan’da daha öncede Hopa Limanını ziyaret ettiğini, o ziyaretten bu tarafa ciddi gelişme ve çabaların oluşmasından memnuniyet duyduğunu,7 Hazirandan sonra oluşacak yeni CHP iktidarında istihdam yaratacak, ülke ekonomisine katkı sunacak her girişime destek vereceklerini söyledi. Bayraktutan “Sayın Genel Müdürüm sizi tebrik ederken teşekkürde ediyorum. Artvin’in gelişimini sağlayacak hayati projelerden bahsediyorsunuz. Hepsi makul-mantıklı ve yapılması gereken ve hatta geç kalınmış projelerdir. Biz işadamlarımızın hiçbir baskı altında kalmadan, ülke ekonomisine katkı sunmasını isteyen bir anlayışa sahibiz.

HOPAPORT, Artvin’in en önemli kurumsal bir şirketidir. Sağladığı ve oluşturduğu ekonomik kazanç, başta Hopa olmak üzere Artvin’e de artı değer katmaktadır. Her çalışmanızda başarılar diliyorum. Bizlerden isteyeceğiniz her desteğe bizde destek vermeye hazırız” dedi.

Ziyaret Liman kapısında çekilen fotoğraf ardından sona erdi.

Bayraktutan Hopa Limanında4

Hayati Akbaş/Hopa

Editör: TE Bilişim