CEYNAK Grup’tan Protokole İftar Yemeği

CEYNAK Grup Ceynak Grup ve Samsunport Yönetim Kurulu tarafından verilen iftar yemeğinde bürokratlar ve iş dünyası bir araya geldi .

CEYNAK Grup ve Samsunport Yönetim Kurulu tarafından Samsun Yelken Kulüpte iftar yemeği verildi. Yemekte konuşma yapan Ceynak Grup Yönetim Kurulu Başkam Ali Avcı,

“Grubumuz hem ticari hem de sosyal sorumlulukları olan bir kuruluşudur. Akdeniz. Ege. Marmara. Trakya ve Karadeniz de büyük yatırımlar yapmıştır. Samsun, deniz. kara. hava ve demir yolunun buluştuğu bir noktadadır. Samsun Limanı nda hiç konteyııır taşımacılığı yokken şimdi her hafta hizmet vermektedir. Samsunport yaş sebze ve meyve ihracatını ve ro-ro seferlerinin merkezi olmuştur. Samsunport ayrıca Türkiye tahıl ticaretinin kargo ve çeşitli yüklemecilikte yine merkez olmuştur. Samsun hem ticaret hem de lojistik bir merkez haline gelmiştir. Gecen yıl Karadeniz’e limanları olan yerlerde en çok gelişen ve büyüyen konteyııır limanı alanında 2012′de birincilik ödülü almıştır. Bunları sizlerle el ele ve omuz omuza kazandık. Çalışmalarımız devam etmektedir. En iyisini bu bölge lıalkı fazlasıyla hak etmektedir” dedi. 

İftar programı Ceynak Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Avcı’nm konuşmasının ardından yapılan dualarla son buldu. Düzenlenen iftar yemeğine. Samsun Vali Yardımcıları Haluk Şimşek. Mehmet Ali Karatekeli. Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu. Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinaıı Çakır, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

CEYNAK GRUP’TAN PROTOKOLE İFTAR

CEYNAK GRUP’TAN PROTOKOLE İFTAR

 

Editör: TE Bilişim