Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Heyeti, Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Genel Merkezi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı (ÇŞB) yetkilileri, yararlanıcısı olduğu, Katılım Öncesi Yardım Aracı (IPA) Programı 1. Bileşeni kapsamında yer alan ve 12.03.2015 tarihinde başlayan Gemi Kaynaklı Atıkların Sebep Olduğu Deniz Kirliliğinin Önlenmesi için Kapasite Artırılmasına İlişkin Teknik Yardım Projesi kapsamında GİSBİR Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

GİSBİR Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilgehan BAYRAMOĞLU, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Orkun ÖZEK, Genel Sekreter Vekili M. Ercan ÖZOKUTUCU, GİSAŞ Gemi İnşa Sanayi A.Ş. Çevre Koordinatörü Türkan MANASIR ÖZ’ün katılımıyla gerçekleşen toplantıda ÇŞB Çevre Yönetim Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Serpil DURAK, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deniz Hizmetleri Genel Müdürlüğü Deniz Kirliliği Denetimi Müdür Yardımcısı Muhammet Ali EKER, Grontmij Mühendislik Takım Lideri Guido van MEEL ve diğer temsilcilerden oluşan heyet yer aldı.

GİSBİR Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda, balast suyu ve sedimanı yönetimine ilişkin konular hakkında bilgi alışverişi yapıldı ve ardından gerçekleştirilen tersane ziyareti ile tersanelerde yürütülen çalışmalar yerinde incelendi.

Editör: TE Bilişim