Çeşme'de konaklayan tatile gidecek

Sheraton Çeşme, bu yaz otelde 1 hafta konaklayanları İsrailli işadamı Ofer'in de ortak olduğu Royal Caribbean Cruise ile Akdeniz ve Rusya tatiline gönderecek.

Otelde konaklayan misafirlerine bugüne kadar Dubai, Avrupa, New York tatili hediye eden Sheraton Çeşme Oteli, bu yaz Akdeniz, İskandinavya ve Rusya gezisi seçenekleri sunuyor. Şirket, İsrailli işadamı Sami Ofer'in ABD'li Hyatt grubu ile yüzde 20'sine ortak olduğu Royal Caribbean ile anlaştı.

1 Haziran- 8 Eylül arasında otelde 7 gece konaklayanları dünyanın en büyük ikinci gemisi, 5 yıldızlı Liberty of The Seas ile Akdeniz turuna gönderecek kampanyada 8 gece konaklayanlara ise 7 gece 8 günlük İskandinavya ve Rusya gezisi hediye edilecek.

Royal Carribbean, dünyanın en büyük 10 gemisinden 9'unun sahibi ve yılda 4 milyon yolcu taşıyor. Royal Caribbean, Galataport ihalesine Global Holding ile en yüksek teklifi vermiş, ancak ihale iptal edilmişti. Royal Caribbean Avrupa Yönetim Kurulu Başkanı Uri Schnabel, "Bugün yılda 5 bin Türk bizimle seyahat ediyor. Bu pazardaki payımızı büyütmek istiyoruz" dedi.

EGE PORT'UN ORTAĞI

Şirketin Türkiye Temsilcisi Bülent Tatlav ise Ege Port Limanı'nda da ortak olduklarını hatırlatarak "Royal Caribbean gemileri Türkiye'ye uğramıyordu. Mayıs 2011'den itibaren Kuşadası Limanı'ndan yolcu alacak" diye konuştu. Çeşme Sheraton Oteli Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender Dilek ise kruvaziyer kampanyası için 750 kişilik kapasiteleri olduğunu söyledi. Dilek. Çeşme Sheraton'dabin 925 TL ödeyip 1 hafta tatil yapanların kampanladan yararlanacağını kaydetti.

Şişli' de 320 odalı otel yapacak

Çeşme Sheraton Otellerinin sahibi olan Dilek Holding, Şişli'de Migros'un yanındaki araziyi satın aldı. Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender Dilek, buraya 5 yıldızlı, 320 odalı otel yapacaklarını açıkladı. 100 milyon dolarlık yatırımın 2011 Aralık ya da 2012 Şubat ayında tamamlanmasının planlandığını söyleyen Dilek, şehir otelciliğinde büyümek istediklerini kaydetti. Şişli projesi dışında Tepebaşı'nda şehir oteli projeleri olduğunu hatırlatan Dilek "Avrupa Yakası'nda bir otel daha hedefliyoruz" dedi.

Dünyanın ikinci büyük gemisi

ROYAL Caribbean, 1.1 milyar dolar maliyeti ve 260 bin ton ağırlığıyla dünyanın en büyük gemisi olan Oasis of The Seas'i geçtiğimiz yıl denize indirdi. Titanic'in 6 katı ağırlığındaki gemi 8 bin 500 yolcu kapasitesine sahip. Kampanyadan yararlananlar ise dünyanın ikinci büyük gemisi olan Liberty of The Seas'de tatil yapma imkânı bulacak. Gemi Barcelona'dan yola çıkarak Nice, Fransa, Mallorca güzergâhında 4 gece 5 gün dolaşacak.

 

Editör: TE Bilişim