Kıyı Emniyeti Sosyal Tesislerinde düzenlenen geceye İstanbul Liman Başkanlığı personeli, çok sayıda bürokrat ve sektörün önde gelen temsilcileri katıldı. Duygusal anların yaşandığı gecede kısa bir konuşma yapan Sayın Cemalettin Şevli şunları ifade etti: “Yıllar su gibi akıp gidiyor. Dönüp ardıma baktığımda, sizlerle beraber olduğum günlerden hep güzel şeyler hatırlıyorum. Zor günlerde el ele vermenin hazzını, kalbimin derinliklerinde hissediyorum. Şimdi taze umutlarla yeni bir başlangıca doğru yol alıyorum. Sizlere veda etmiyorum. Sizlerden ricam beni yalnız bırakmamanız, ilgi ve alakanızı devam ettirmeniz.  Ve biliyorum ki bu kutsal vazifeyi ifa ederken sizlerin desteğini hep yanımda hissedeceğim.

Bu bir veda değil sadece bir yer değişikliği. Başka bir mekânda bile olsak, elele yolumuza devam edeceğiz.

Sözlerimin sonunda görev sürem içinde benden desteklerini esirgemeyen tüm büyüklerimize ve mesai arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum.  Bu duygular için de hepinize tekrar en derin hürmetlerimi sunuyorum.”
Gecede ayrıca Trabzon Liman Başkanı görevine atanan Mustafa Kıran'a ve Tuzla Liman Başkanı görevine atanan Burhan Kuş'a Cemalettin Şevli tarafından birer plaket takdim edildi. Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü görevine atanan Cemalettin Şevli'ye İstanbul'da yaptığı hizmetler için teşekkür eden DTO Meclis Başkan Yardımcısı Faruk Ürkmez tarafından DTO adına bir plaket takdim edildi.
Gece Cemalettin Şevli'nin yakın mesai arkadaşları tarafından hazırlanan sürpriz pastanın eşiyle birlikte kesilmesiyle son buldu.

Editör: TE Bilişim