Cem Seven, Türkiye Gemi, Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği Başkanı seçildi

Türkiye Gemi, Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği 4 Nisan 2018 Çarşamba günü 39 seçmenin katıldığı ve 36'sının oy kullandığı Olağan Genel Kurulu’nu İstanbul’da gerçekleştirdi. Sanmar Denizcilik Yönetim Kurulu Üyesi Cem Seven, tek aday olarak katıldığı seçimde oy birliğiyle Yönetim Kurulu Başkanı seçildi

Türkiye Gemi, Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği yeni Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin belirlendiği toplantı ardından yeni dönem Başkanı seçilmesine ilişkin duygularını dile getiren Cem Seven, “Öncelikle, Birliğimizin çatısı altında gerek Yönetim Kurulu Üyeliği gerekse Başkan Yardımcılığı görevlerimi icra ederken Sayın Başaran Bayrak’ın liderliğinde bir çok başarıya imza attık, başta kendilerine, çalışma arkadaşlarıma ve tüm üyelerimize teşekkürlerimi sunmak isterim. Hep birlikte ülkemizin geleceğine katkı sunmaya devam edeceğimize inanıyorum. Yeni görevimi destekleyen ve içten dilekleriyle kutlayan sektörümüzün güzide üyelerine de ayrıca teşekkür ediyorum,” dedi.

Cem Seven, 1968 yılında İstanbul’da doğdu. Ortaokul ve Lise eğitimini 1978-1987 yılları arasında İstanbul Saint Joseph Fransız Lisesi’nde tamamladı. Bilkent Üniversitesi İngilizce İşletme Fakültesi’nden 1992 yılında mezun olan Seven, mezuniyetinin ardından Yönetim Kurulu Üyesi ve ortağı olduğu Sanmar Denizcilik A.Ş’de  İşletme Müdürü olarak görev almış olup çalışmaya devam etmektedir.

Türkiye Gemi, Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği’nde 2010-2018 yılları arasında Yönetim Kurulu Üyeliği, 2014-2018 yılları arasında da Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev alan Cem Seven,  İMEAK Deniz Ticaret Odası 47 No’lu Meslek Komitesi Başkanlığı görevini 3 senedir, American Bureau of Shipping Karadeniz Teknik Komite Üyeliğini ise 4 yıldır sürdürmektedir.

Evli ve iki çocuk babası olan Cem Seven, iyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Editör: TE Bilişim