Bursa Kent Konseyi tarafından geleneksel hale getirilen ve şehrin önemli meselelerinin tartışıldığı 'Bursa Konuşuyor' toplantılarında bu kez 'Güzelyalı iskelesinin İstanbul-Ege, Akdeniz ulaşımındaki yeri' ele alınacak.
 
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Bursa Kent Konseyi tarafından düzenlenen 'Bursa Konuşuyor' toplantısında "Güzelyalı İskelesi'nin İstanbul-Ege, Akdeniz ulaşımındaki yeri" başta İDO yetkilileri olmak üzere ilgili taraflarca konuşulacak. 17 Mart Cumartesi saat 13.00'da Mudanya Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan toplantıda, 'İDObüs Projesi'nin Mudanya başta olmak üzere kente getirileri ve götürüleri enine boyuna tartışılacak.
 
'Bursa Konuşuyor' toplantılarının düzenli olarak gerçekleştirildiğini belirten Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, "Cumartesi günü de Bursa'yı yakından ilgilendiren İDObüs projesinin merak edilen yanları, uzmanlar tarafından kamuoyuna anlatılacak. Toplantıya, görüşlerini belirtmek isteyen herkesi davet ediyoruz. Bursa Kent Konseyi, kentin sıkıntılarının ve kente yönelik yatırımların katılımcı bir platformda tartışılarak karar alma mekanizmalarına önerilerde bulunulduğu yerel demokrasiyi geliştirme platformudur. Bu misyonumuzla Türkiye'ye örnek çalışmalarımıza aynı karalılıkla devam edeceğiz" dedi.
Editör: TE Bilişim