Bursa’dan Avşa Ve Tekirdağ’a Deniz Otobüsü Seferi

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin deniz otobüsü işletmesi BUDO, İstanbul’un ardından hafta sonları Mudanya– Avşa– Tekirdağ seferlerini de yarın başlatıyor.

Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi (BUDO), tatilcilerden gelen yoğun talep üzerine programa aldığı Mudanya– Avşa – Tekirdağ seferlerinin ilkini bugün saat 08.30’da Mudanya’dan hareket edecek gemi ile başlatıyor.

İkinci sefer ise 11 Ağustos Pazar günü yapılacak olan ve bayramdan sonra her Cumartesi- Pazar günleri gerçekleştirilecek olan seferler sayesinde Tekirdağ- Bursa arası 7 saat süren otobüs yolculuğu deniz yoluyla 2 saate inecek.

Mudanya- Tekirdağ arası deniz otobüsünün yolcu fiyatı da 50 TL olarak açıklanırken, Mudanya– Avşa ve Avşa- Tekirdağ 30 TL olarak belirlendi.

Mudanya- Avşa- Tekirdağ seferi için Mudanya’dan 08.30’da hareket edecek olan gemi, saat 11.15’te Avşa’dan hareket edip, Tekirdağ’a ulaşacak. Dönüş için saat 12.30’da Tekirdağ’dan hareket eden gemi saat 17.30’da Avşa’dan Mudanya’ya hareket edecek ve 20.00’da Mudanya’ya ulaşacak.

Editör: TE Bilişim