Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Aydın ve Muğla çevrelerinde hafif sağanak yağış, sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yer yer sis bekleniyor. 

Hava sıcaklığı, kuzey ve iç kesimlerde 1 ila 3 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. 

Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Güney Ege kıyılarında yer yer güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ile zamanla Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. 

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU 

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak: 

İSTANBUL: Parçalı zamanla çok bulutlu (18) 

ANKARA: Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli (15) 

İZMİR: Parçalı zamanla çok bulutlu (21) 

ADANA: Az bulutlu ve açık (24) 

ANTALYA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı, batı ilçeleri yer yer çok bulutlu (22) 

SAMSUN: Parçalı zamanla çok bulutlu (16) 

VAN: Az bulutlu (13) 

ERZURUM: Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli (12) 

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık (19) 

BÖLGELERDE HAVA DURUMU 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak: 

MARMARA: Parçalı zamanla çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin güneydoğusunda yer yer sis bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin güneybatısında kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. 

EGE: Parçalı, kıyı kesimleri çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde Aydın ve Muğla çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis bekleniyor. 

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresi'nde yer yer sis bekleniyor. 

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer sis bekleniyor. 

BATI KARADENİZ: Parçalı, zamanla kıyı kesimlerinin çok bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis bekleniyor. 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı zamanla kıyı kesimlerinin çok bulutlu geçecek. 

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzeyinde yer yer sis bekleniyor. 

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.
Editör: TE Bilişim