Boğaziçi Köprüsü'nde trafik felç 
 
İstanbul'da hayat durdu. Boğaziçi Köprüsü'nde metrobüs köprü çıkışında yolda kaldı. Kaza nedeniyle köprüdeki ulaşım da aksıyor. Metrobüsler buzlanma yüzünden zaman zaman duruyor.. Ulaşım konrollü olarak sağlanıyor. Vatandaşlar metrobüsten inerek köprüyü yürüyerek geçmek zorunda kalıyor. Karayolları denetiminde olan köprülere İstanbul Büyükşehir Belediyesi de müdahale ediyor. Şehirhatları vapur seferleri iptal edildi.

İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı şiddetini arttırdı. Özellikle Boğaz hattı ve Kuzey Bölgelerde etki olan yağış nedeniyle Boğaziçi Köprüsünde trafik aksadı.     

Özellikle Boğaz hattı ve Kuzey Bölgelerde etkili olan yağış nedeniyle Boğaziçi Köprüsünde trafik aksadı. Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda olan Boğaz Köprüleri'nde kar nedeniyle trafik aksayınca Büyükşehir ekiplerinin köprüde çalışma yapma teklifi Karayolları tarafından kabul edilmedi.

Ancak trafik durma noktasında gelince Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri köprüde çalışmalara başladı. Kar kaplanı ve 10 araç bölgeye sevk edildi. Emniyet şeritlerinin işgal edilmesi nedeniyle araçlar köprüye ulaşmakta zorluk çekti. Köprülerde meydana gelen tıkanıklık şehir içi trafiğini etkileme noktasına geldi"

***

İstanbul Boğazı, transit gemi geçişlerine kapatıldı. Görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle İstanbul Boğazı'ndaki transit gemi geçişleri, çift yönlü olarak durduruldu.(aa)

Editör: TE Bilişim