Boğaz Turuna Zafer Bayramı indirimi
 
Şehir Hatları, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Eminönü ve Ortaköy’den kalkan kısa boğaz turu yolcularını üç gün boyunca indirimli taşıyacak.
 
Şehir Hatları, 29–30–31 Ağustos tarihlerinde 3 gün boyunca, Eminönü ve Ortaköy'den kalkan kısa boğaz turu vapuru yolcularını yüzde 25 indirimli taşıyacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla  Şehir Hatları’nın kısa boğaz turlarında 3 gün boyunca indirimli ücret tarifesi uygulanacak.   Buna göre Eminönü ve Ortaköy’den hareket eden Şehir Hatları vapuru, 29–30–31 Ağustos tarihlerinde 7,5 TL’ye boğaz keyfi yaşatacak.

Boğaz ve deniz tutkunlarına özel olarak hazırlanan indirimli tarifeyle, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günlerini kapsayan tarifeyle, her gün saat 14.30'da Eminönü,  14.50'de Ortaköy İskelesi'nden başlayan ve yaklaşık 2 saat süren kısa boğaz turları 10 lira yerine 7,5 lira olacak. Gün içindeki yolcu talebine göre ek seferlerinde uygulandığı kısa boğaz turlarında ilave seferler de kampanya süresince indirimli olacak.

Tüm Boğaz turlarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye Şehir Hatları’nın 444 1851 nolu çağrı merkezinden ve www.sehirhatlari.com.tr adresli web sitesinden ulaşılabilir.
Editör: TE Bilişim