Bodrum'da muhteşem yat!

ABD'nin tanınmış ve en zengin işadamlarından, lüks otomobil koleksiyoncusu Herb Chambers, 60 metrelik yatıyla bu sabah saatlerinde Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne geldi. Lüks yatı Bodrum Kalesi açıklarında demirleyen Bostonlu Chambers’in, Yalı Beldesi’ndeki lüks bir otelde, eşiyle bir hafta tatil yapacağı öğrenildi.

71 yaşındaki Herb Chambers, eşi 47 yaşındaki Melissa Lees Chambers’le, 60 metrelik 'Exellence 5' adlı süper lüks yatıyla Bodrum’a geldi. İçinde iki yüzme havuzu, sinema salonu, üç master kabin bulunan yat Bodrum Kalesi açıklarında demirledi. Özel güvenlik görevlilerinin yanı sıra 24 personelin görev yaptığı yatın değerinin 70 milyon dolar olduğu belirtildi.

LÜKS ARABA KOLEKSİYONCUSU 

Eşiyle Yalı Beldesi’ndeki lüks bir otelde konaklayan Chambers’in Torba Koyu ve Göltürkbükü Beldesi’nde birer villa almak istediği öğrenildi. Koleksiyonunda Audi, Bentley, BMW, Mercedes-Benz, Porsche ve Roll- Royce marka 600’ün üzerinde otomobil bulunan Chambers’in Bodrum’da bir hafta kalacağı, daha sonra tatiline Gökova koylarında devam edeceği de belirtildi.
None
 
None
 
None
 
None
 
None
 
None
 
None
 
 
Editör: TE Bilişim