Boat İzmir'e Yoğun İlgi Sürüyor

Deniz tutkunlarını buluşturan İzmir Boal Fuan'na yoğun ilgi sürüyor. Fuar kaplamında düzenlenen çeşitli etkinlikler ve sergiler de ziyaretçiler tarafından tam puan alıyor.

IZFAŞ taralından (tanı Modelcileri Derneği işbirliği ile organize edilen Cıemoder Sergi sinde birbirinden güzel ve eş mz gemi modellen dikkat çekiyor. Özellikle amatör gemi modelcilennın büyük ilgi gördüğü gemi Maketlen Sergisinde, tarihin ve geçmişin izlerim taşıyan Savarona, Piyade Kayığı, Nusret Mayın Gemisi gibi orijınal modellerin birebir ölçeklendınlcrck maket haline dönüştürülmüş ederler sergileniyor.

KARTON TEKNELER YARıŞI SERGİSİ

Karton Tekneler Yanşı fotoğraf sergj*ı de ziyaretçi lenyle buluştu TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu tarafından gelenekte! olarak her yıl Kabotaj Bayramı kapsamında yapılan kanondan teknelerin fotoğraftan 3 No'lu holde yer alıyor.

Öte yandan denizcilice ilişkin Heykehraş Erdal Özcan tarafından yapılan 15 farklı heykel de sanatseverlerin beğenimi topladı Profesyonel ve »on tüketiciye açık olarak düzenlenen fuar, buğun kapılarını kapatacak.

Editör: TE Bilişim