Türkiye’de deniz teknolojileri alanında düzenlenen ilk girişimci yükseltme programı olan BlueTech İzmir Programı, bu alanda faaliyet gösteren startuplar ile kurumsal aktörleri bir araya getirerek hem inovasyon ekosistemini desteklemeyi hem de İzmir’in bu alanda cazibe merkezi olmasına katkı sağlamayı amaçlıyor. BlueTech İzmir Deniz Teknolojileri Girişimci Yükseltme Programı Buluşma Günü 18 Kasım 2021 tarihinde 14.00-16.00 saatleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.

Çevreye duyarlı denizcilik teknolojileri, gemiler ve deniz yapıları için yenilikçi konseptler, sensör, otomasyon ve takip teknolojileri, ileri imalat, güvenlik, denizden enerji üreten teknolojiler, tersaneler, limanlar, marinalar öncelikli olmak üzere deniz teknolojileri alanında çalışan startuplar 6 haftalık eğitim ve mentörlük kampına alınarak yoğun bir hızlandırıcı sürecinden geçecekler. Eğitimlerini tamamlayan girişimler Demo Day’de etkinliğinde tersaneler, armatörler, kamu kurumları, belediyeler, meslek örgütleri gibi sivil toplum kuruluşlarına ürün ve hizmetlerinin tanıtımını yapma imkânına sahip olacaklar.

BlueTech İzmir Türkiye’nin her yerinden girişimcileri bekliyor!

İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) tarafından yapılan açıklamada, “Deniz teknolojileri konusunda dünyadaki gelişmelere paralel olarak ülkemizdeki girişimleri keşfetmek ve deniz teknolojileri alanını orta-uzun vadede desteklemek gayesiyle oluşturduğumuz bir program olan Bluetech Izmir, çevreye duyarlı denizcilik teknolojileri, gemiler ve deniz yapıları için yenilikçi konseptler, sensör, otomasyon ve takip teknolojileri, ileri imalat, güvenlik, denizden enerji üreten teknolojiler, tersaneler, limanlar, marinalar gibi alanlarda ürün ve hizmetleri bulunan girişimcilere ulaşarak ürün, hizmet ve projelerinin ekonomik değere dönüştürülmesine yönelik olarak tasarladığımız bir girişim hızlandırıcı programı olma özelliği taşıyor. Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz program ile hedefimiz, bu alanlarda ürünü ve hizmetleri olan girişimcileri, onların ürünlerine ilgi duyabilecek ve aralarında ticari bağ kurabilecekleri aktörlerle buluşturmak. Bu buluşma kapsamında limanlar, armatörler, tersaneler ve kamu kuruluşlarının katılımlarını özellikle önemsiyoruz” ifadeleri kullanıldı.

https://izka.org.tr/bluetech/

18 Kasım 2021 tarihinde 14.00-16.00 saatleri arasında çevrimiçi olarak BlueTech İzmir Deniz Teknolojileri Girişimci Yükseltme Programı Buluşma Günü’nü gerçekleştireceğiz. Bu etkinliğe katılım sağlamanız, girişimcilerin yaptıkları sunumlar çerçevesinde kendilerine ürün ya da hizmetler konusunda değerli görüş, öneri ve katkılarınızı aktarmanız bizi memnun edecektir.

Katılım durumunuz konusunda yanıtınızı bekler, desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

Etkinlik linki: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_juTCgqJHTuayzb-3-jBatw

Etkinlik programı: https://izka.org.tr/wp-content/uploads/2021/11/takvim.pdf

Editör: TE Bilişim