Beşiktaş'ta Can Pazarı, İnanılmaz Diyaloglar!

Beşiktaş sahilinde denizde can pazarı yaşandı. Denize düşen bir vatandaşın boğulmaktan son anda kurtarıldı. Denize atlayan bir kişi, boğulmak üzere olan vatandaşı kurtarırken, yaşanan hareketli dakikalar amatör kameraya yansıdı. Kurtarma çalışmalarını izleyenler arasında yaşanan diyaloglar ise dikkat çekti.

 Beşiktaş İskelesindeki vatandaşlar denizde hareketsiz yatan bir kişiyi fark ettiler. İlk başlarda hayatını kaybettiği düşünülen denizdeki yaşlı adamın zaman zaman hareketlendiğini gören vatandaşlar kurtarma çalışmaları başlattı. Vatandaşlar üzerinde bir kanca bulunan uzun bir sopa ile denizdeki adamın kemerini tutarak akıntıya kapılmasını engellemeye çalıştı. Denizde hareketsiz yatan kişi sopa yardımı ile su üzerinde tutulmaya çalışıldı. Bir süre sopayı tutmaya çalışan yaşlı adam daha sonra yüz üstü suya gömüldü. Bir süre kanca ile tişörtünden çekilmeye çalışılan yaşlı adamın dakikalar süren uğraşa rağmen kurtarılmadığını gören bir vatandaş denize atlayarak yaşlı adamını başını su üstünde tutulmaya çalıştı. Denize atılan bir simide yaşlı adamın başından geçiren vatandaş yaşlı adamı boğulmaktan son anda kurtardı.

“DAYI BOĞULACAKSIN, BAK KÖPEK BALIĞI GELİYOR”

Kurtarma çalışmaları sırasında onlarca vatandaşın olup biteni adeta bir tribün oluşturarak izlemesi dikkat çekti. Kurtarma çalışmalarını izleyen gençlerin aralarında gülüşerek "Dayı boğulacaksın, Dayı bak köpek balığı geliyor, Motor çalışacak altında kalacaksın, Abi belki yüzmek istemiyor, Adam özgür" şeklinde espri yapması dikkat çekti.

"CAN PAZARI KAMERADA"

Beşiktaş İskelesi'nde yaşanan can pazarı amatör bir kamera tarafından da saniye saniye görüntülendi. Kamera kayıtlarında yaşlı adamın su üstünde durması, bir vatandaşın atlayarak kurtarması ve yapılan espriler görülüyor.

Editör: TE Bilişim