23 Nisan tüm Cumhuriyet çocuklarının bayramıdır anlayışıyla yola çıkan BEDD, engelli çocuk ve aileleri keyifli bir boğaz turunda bir araya getirdi.

Kemal Demirel’in liderliğinde kurulan, Ediz Hun’un Danışmanlar Kurulu Başkanlığını yürüttüğü ve gerçekleştirilen çalışmalarla “engellerin yıkılmasında” Türkiye’de öncü bir dernek haline gelen BEDD, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda sponsor firmalar ve dernek bağışçılarının katkılarıyla tekne gezisi ile engelli çocuk ve ailelerinin bayramlarını kutladı.

23 Nisan, Pazartesi günü BEDD ev sahipliğinde yapılan tekne gezisinde sponsor firmalar tarafından davetlilere çeşitli hediyeler verilirken, DJ müziği eşliğinde danslar ve oyunlar organize edildi. Bu anlamlı günde, engelli çocukların da eğlenmesini ve keyifli vakit geçirmelerini sağlayan etkinlikte, dernek kurucusu ve başkanı Kemal Demirel yaptığı konuşmalarla katılımcılara “Bizler de cumhuriyetin çocuklarıyız, evlatlarıyız anlayışı ile bundan 8 yıl önce ilk adımı attık ve bu yıl 9. 23 Nisan kutlamasını boğaz turu ile gerçekleştirdik” mesajını verdi. “Artık 23 Nisan tüm Cumhuriyet çocukları gibi engelli çocukların da bayramıdır” diyerek engelli çocukların diğer çocuklardan hiçbir farkı olmadığını ifade etti.

Editör: TE Bilişim