Akıl Almaz Kaza

Antalya’nın Serik İlçesi’nde, Ali Sır’ın kullandığı otomobil, balık tutan 2 kişiye çarparak su kanalına uçtu. Kazada 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Boğazkent Mahallesi’ndeki kaza dün saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Boğazkent turizm bölgesindeki bir otelde çalışan 18 yaşındaki Ali Sır, yanındaki iş arkadaşları 23 yaşındaki Emrullah Can, 18 yaşındaki Yasin Efe ve 34 yaşındaki Yasemin Yılmaz ile birlikte iş çıkışı Serik’e gitmek için yola çıktı. Ali Sır’ın kullandığı Otomobil, iddiaya göre hız nedeniyle Karadayı mevkisinden kontrolden çıktı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, yol kenarındaki DSİ’ye ait su kanalında balık tutan 56 yaşındaki Süleyman Işık ile 52 yaşındaki Hamza Aydın’a çarptı.

Yoldan çıkarak savrulan araç daha sonra kanala uçtu. Kazada, otomobil sürücüsü Ali Sır, Emrullah Can ile Yasin Efe ve aracın çarptığı Süleyman Işık hayatını kaybetti. Yasemin Yılmaz ve Hamza Aydın ise yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralılar, ambulanslarla Serik Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı. Ali Sır, Emrullah Can, Yasin Efe ve Süleyman Işık’ın cenazeleri incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Kanaldaki otomobil ise çekici yardımıyla çıkarılarak otoparka çekildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilişim