BADER'den Pendik Anadolu Denizcilik Lisesi'ne Ziyaret

Barbaros Denizciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şeyhun ve Eğitim Komisyonu üyeleri, Pendik Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi’ni ziyaret ettiler.
 
Eğitim komisyonunun aldığı kararlar doğrultusunda denizcilik eğitimi veren kurumlar ziyaret edilerek ortaj proje üretilmesi amaçlanıyor.
 
BADER Başkanı Ali Şeyhun ve Eğitim Komisyonu katıldığı ziyarette okul müdürü Hüseyin Gümüş ve Müdür Yardımcısı Yusuf Akkaya dernek üyelerine okul laboratuarlarını ve eğitim alanlarını gezdirdiler. Okul hakkında bilgi alan BADER üyeleri, ileride ortak bir çalışmayla gerçekleştirilebilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular.
 
Başkan Ali Şeyhun, denizci bir sivil toplum örgütü olarak denizcilik eğitim kurumlarından gelecek her türlü talebi karşılamak için çalışacaklarını ifade ederken okul yöneticilerine ve öğrencilerine çalışmalarında başarılar diledi.
 
1995 – 1996 öğretim yılında faaliyete geçen Pendik Anadolu Denizcilik Meslek Lisesinde halen Gemi Yönetimi ve Makine Zabitliği bölümleri bulunuyor.

Editör: TE Bilişim