Denizcilerin Buluşma Noktası: Geleneksel BADER İftarı

Ortak paydası 'Deniz' olan herkesi kucaklamak amacıyla yola çıkan ve faaliyete başladığı 2006 yılından itibaren denizcilik sektöründe başarılı çalışmalara imza atan Barbaros Denizciler Derneği, bu Ramazan Ayında da denizcileri bir araya getiriyor. 
Her yıl olduğu gibi yine yoğun bir katılımla gerçekleşmesi beklenen "Geleneksel İftar Yemeği" 13 Ağustos 2011 tarihinde Crowne Plaza Asia'da gerçekleştirilecek. 5'nci kez düzenlenecek olan iftar yemeğine BADER üyelerinin yanı sıra denizcilik sektörünün önde gelen isimleri katılacak.

Ana Sponsorun "Güven Kepçe ve Makine" olduğu iftar yemeğine, "Dentur Avrasya", "Türk Loydu", "Pacmar Shipping" ve "Vera Shipping" de altın sponsor olarak destek verecek.
Denizcilik sektörüne katkı sağlamak amacıyla düzenledikleri panel ve seminerlerin yanı sıra artık geleneksel hale getirdikleri iftar yemeklerinin sektörün buluşma noktası haline geldiğini ifade eden Barbaros Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Dülgar, " Her yıl olduğu gibi bu Ramazan Ayının birleştiriciliğinden, bereketinden faydalanarak denizcilik sektörünü biraraya getirmenin mutluluğunu yaşayacağız" dedi.

Crowne Plaza Asia - Via Port - Pendik
13 Ağustos 2011 Cumartesi


Program:
19:45 Program Başlangıcı
20:16 İftar
21:45 Konuşmalar

Editör: TE Bilişim