Denizciler 14 Ağustos’da BADER geleneksel iftar yemeğinde buluşuyor

Barbaros Denizciler Derneği'nin geleneksel hale getirdiği iftar yemekleri bu Ramazan Ayı'nda da denizcilik sektörünü bir araya getiriyor.

Kurulduğu günden itibaren denizcilik sektöründe başarılı işlere imza atan Barbaros Denizciler Derneği bu Ramazan Ayı'nda da denizcilere bir araya gelme fırsatı sunacak. Bu yıl, dördüncüsü düzenlenecek olan iftar yemeğine başta Ulaştırma Bakanı Sayın Binali Yıldırım olmak üzere sektörün önde gelen isimleri katılacak.

Geçen yıllarda olduğu gibi yine yoğun bir katılımla gerçekleştirilecek olan iftar yemeği 14 Ağustos Cumartesi günü Pendik Divan Otel'de yapılacak.

Sivil Toplum Kuruluşu olarak denizcilik sektörüne her zaman katkıda bulunmayı amaçladıklarını ifade eden BADER Başkanı Ali Şeyhun, "Ramazan ayı iftarları toplumsal bir araya gelişler için önemli bir fırsattır. Biz de BADER olarak böylesine önemli bir ayda Türk denizcilerini bir araya getirdiğimiz için büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Şahsım ve derneğimiz adına başta Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım olmak üzere geleneksel iftar yemeğimizde bizleri yalnız bırakmayacak olan bütün denizci arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum."dedi.

Editör: TE Bilişim