Yıldız Kardeşler Osman Kaptan-3 Adlı Gemiyi Babalar Gününde Denize İndirdi

Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki Fatih Sanayi Sitesinde büfe işletmeciliği yapan  iki kardeş, 7 yıl önce yitirdikleri gemi kaptanı babalarına babalar gününde ilginç bir vefa gösterdiler. Babaları merhum  Osman Yıldız’ın anısına, inşa ettikleri motorlu tekneyi, Babalar Günü'nde denize indirmenin  heyecanını yaşıyorlar.

Turgutlulu  Cem Yıldız (40) ile Hamit Yıldız (38) 2004 yılında vefat eden gemi kaptanı  babaları Osman Yıldız'ın adını yaşatmak için sanayi sitesinde kiraladıkları atölyede 9,5 metre boyunda 3,5 metre eninde motorlu tekne yaptılar.

Yaklaşık bir yılda tamamlanan ''Osman Kaptan-3'' adını tekne, dün kutlanan Babalar Günü'nde İzmir’in Foça ilçesinde denize indirdi.

7 yıldır önce kaybettikleri babalarına duydukları özlemi ifade eden Cem Yıldız,: “Babamızın  adını ve anılarını yaşatmak için kardeşim ile birlikte böyle bir karar alarak tekne inşa ettik merhum babamıza babalar günbünde anlamlı bir hediye verdiğimizi düşünüyorum      Babam denizi çok sevdiği için bizlerin de denize karşı ayrı bir ilgi var. Babamızın adını taşıyan bir teknenin denizlerde bulunması bizi çok mutlu edecek. İnanıyoruz  ki babamda bu hediyeden dolayı bizim sesimizi duyacaktır. En büyük hayalimizi gerçekleştirirken babamızı da Rahmetle anıyoruz .” şeklinde konuştu

Hamit Yıldız ise : “Babalarının adını denizlerde yaşatarak, ona en güzel Babalar Günü hediyesini verdiğimize inanıyoruz babamızın adı artık çok sevdiği denizlerde yaşayacak” dedi.

Editör: TE Bilişim