AYSAL'IN BARBİE'SİNE GEMİ SÖKÜM TALİP OLDU

Bağlı bulunduğu Marmaris'teki marina'da 1 ay önce yanarak batan Galatasaray Kulübü'nün eski başkanı Ünal Aysal'ın "Barbie" isimli 25 milyon Euro'luk lüks yatının, 3 parçaya bölünerek çıkarılacağı ve hurdaya ayrılmak üzere Aliağa'da bulunan Gemi Söküm tesislerine getirileceği öğrenildi.

Yaklaşık 1 milyon liraya mal olması ve 1.5-2 ay sürmesi beklenen parçalama çıkarma işlemi için 2 Türk, 1 Mısırlı firmanın teklif verdiği, Aysal'ın da yeni lüks bir yat sipariş ettiği öğrenildi. Aynı yangında zarar gören İtalyan firmasına ait The One isimli yat ise 30 milyon lira harcanarak tamir edilecek.

BARBİE JİLET OLACAK !

Marmaris'teki bir marinada bağlı bulunan ve 4 Ocak'ta hemen yanındaki The One isimli yatta çıkan yangının sıçramasıyla alev alarak batan Ünal Aysal'ın Barbie'si parçalanarak çıkarılacak. Sac gövdesinin ısıdan dolayı aşırı zarar gördüğü ve tamir edilemeyeceği tespit edilen lüks yat, İzmir Aliğa'ya götürülerek jilet yapılacak.

AYSAL YENİ YATININ SİPARİŞİNİ VERDİ !

Yatın 1 milyon lira civarındaki parçalama işi için Türkiye'den 2, Mısır'dan da 1 firma teklif verdi. Alınan bilgiye göre Aysal da, Barbie'nin yerine yeni lüks yat siparişi verdi. Yangının çıktığı İtalyan şirketine ait The Ona isimli lüks yat'ta tamirat çalışmalarının başladığı, yaklaşık 30 milyon lira harcanacağı öğrenildi..

Editör: TE Bilişim