Avrupa'nın en büyük plajı İstanbul'da!

Avrupa'nın en büyük plajı olacak Kilyos Beach'te survivor alanından, yeme içme alanlarına kadar farklı konseptte bir çok alan yer alacak.

Cüneyt Baker, bu yıl hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verirken, 2015 yılı sonuna kadar yapacakları yatırımın miktarının toplamda 40 milyon TL'yi bulacağının altını çizdi. Yatırımlarını İstanbul odaklı projelendirdiklerini söyleyen Cüneyt Baker, turizm alanında hala atılması gereken birçok adımın olduğunu söyledi.

Grubun bu yıl yapacağı en önemli yatırımları arasında Kilyos'ta açacağı plaj geliyor. İstanbulluların en büyük özlemlerinden birinin yazın şehirlerinde denize girebilmek olduğunu dile getiren Baker, bu ihtiyacı karşılamak adına 75 bin metrekarelik alanıyla Avrupa'nın en büyük plajını İstanbul'a kazandıracaklarını belirtti.

CEO Baker, en çok dikkat çeken planlarının da plaj yerindeki 'survivor' alanı olacağını ifade etti. Kademeli olarak 10 milyon TL'lik yatırım yapan Kilyos Beach'in en önemli özelliği bölgedeki kaliteli hizmet açığını kapatmak olduğunu ifade eden Baker, "İstanbul'a kültür turizmi için gelen turistin kum, deniz güneş beklentisini de karşılayacağız" dedi.

Editör: TE Bilişim