ATLANTİK DENİZCİLİK ve YASA Dokuz Eylül 16. Kış Kariyer Günleri’ndeydi

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nin hazırladığı ve bu yıl 16. sı düzenlenen kariyer günlerinin 13 Aralık 2011 günü gerçekleştirilen oturumlarındaki konuklar ATLANTİK DENİZCİLİK ve YASA oldu.

Sabah oturumunda ATLANTİK Denizcilik adına Personel Müdürü Kpt. Semih GÜRKÖK ve Tanker Departmanı Emniyet Müdürü Kpt. Bora EKŞİ sunumlarını gerçekleştirdiler.

Konuşmalarına şirketlerini tanıtarak başlayan Kpt. GÜRKÖK VE Kpt. EKŞİ  Kariyer Günleri’ne katılmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Soru cevap bölümünde genel olarak genç zabit adaylarına tavsiyede bulunan Kpt. GÜRKÖK’ün ardından Kpt. EKŞİ gemileri hakkında detaylı bilgiler verdi. Konuşmacılar genç zabit adaylarıyla mesleksel deneyimlerini paylaşarak konuşmalarını sonlandırdılar.

Toplantının sonunda ATLANTİK Denizcilik Personel Müdürü Kpt. Semih GÜRKÖK ve Tanker Departmanı Emniyet Müdürü Kpt. Bora EKŞİ’ye Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği 3. sınıf öğrencilerinden Mehmet SONER ve Ufuk TURGUT  tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

13 Aralık 2011 günü gerçekleştirilen ikinci oturumda YASA Denizcilik adına İnsan Kaynakları Müdürü Muammer BIÇAKCI, Vakıf Müdürü Ayşen ÖZÇELİK, kendileri de DEÜ Denizcilik Fakültesi mezunu olan Eğitim Müdürü Ramazan ÖZGÜRCE, 1. Zabit Umut YAKIN ve Güverte Zabiti Tuna ÇELİK sunumlarını yaptılar. Konuşmasına YASA bünyesindeki gemileri anlatarak başlayan BIÇAKCI, Türkiye’deki en genç filonun kendilerinde olduğunu vurguladı. Öğrencilerin sorduğu sorular üzerine tankerler ve kuru yük gemileri arasındaki farka değinen konuşmacıların ardından şirket olarak eğitime verdikleri önemi vurguladılar. Vakıf Müdürü ÖZÇELİK burs ve stajyer politikalarını anlatarak toplantıyı sonlandırdı. DEÜ Denizcilik Fakültesi mezunları Eğitim Müdürü Ramazan ÖZGÜRCE, 1. Zabit Umut YAKIN ve Güverte Zabiti Tuna ÇELİK de kardeşlerine tavsiyelerde bulundular.

Toplantının sonunda YASA Denizcilik İnsan Kaynakları Müdürü Muammer BIÇAKCI , Eğitim Müdürü Ramazan ÖZGÜRCE, Vakıf Müdürü Ayşen ÖZÇELİK , 1. Zabit  Umut YAKIN ve Güverte Zabiti Tuna ÇELİK’e Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği 3. sınıf öğrencileri A6Uuml;RCE, 1. Zabit Umut YAKIN ve Güverte Zabiti Tuna ÇELİK sunumlarını yaptılar. Konuşmasına YASA bünyesindeki gemileri anlatarak başlayan BIÇAKCI, Türkiye’deki en g

Editör: TE Bilişim