Arkas Line, Apple Store’da

Arkas Line uygulaması, Ocak ayından itibaren Apple Store’da yerini aldı. Teknolojik gelişimlerin ve gerekliliklerin ışığında bu yatırımı yapan Arkas Line müşterilerine zaman tasarrufu ve online iş takibi kolaylığı sağlıyor.

Apple Store’da Arkas veya Arkas Line adıyla arama yapıldığında görüntülenen Arkas Line uygulaması iPhone ve iPad kullanan müşterilere hızlı iletişim ve iş takibi fırsatı sunuyor.

Arkas Line uygulamasını kullanan müşteriler “container tracking” başlığında konteyner numarasıyla konteynerinin nerede olduğunu takip edebiliyor. Henüz yükünü teslim etmeyen ve araştırma yapan müşteriler “vessel schedule” bölümünde Arkas Line’ın işlettiği gemilerin ne zaman hangi limanda olduğunu görebiliyor. Ayrıca liman bazlı bir araştırma yapıyorsa“port schedule” başlığının altında istediği limana Arkas Line’ın hangi gemilerinin ne zaman uğrak yapacağını da öğrenebiliyor. “Point to point schedule” bölümünde iki liman arasındaki taşıma opsiyonları, transit süreler, limanlara varış ve kalkış günleri görüntüleniyor. Uygulamada ayrıca, Arkas Line acentelerinin iletişim bilgilerinin yer aldığı “agency network” listesi de veriliyor.

Tüm bu bilgileri iPhone ve iPad ile müşterilerine sunan Arkas Line’ın web sitesinden de uygulama ile ilgili detaylı bilgilere ve linke ulaşılabiliyor.

Editör: TE Bilişim