ANADOLU MOTOR “HONDA MARINE” İLE BOATSHOW’DA  

Anadolu Grubu’nun köklü ve güçlü şirketlerinden Anadolu Motor, 10-18 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek CNR Avrasya Boat Show’da Honda Marine dıştan takma deniz motorlarının yanı sıra East Marine şişme botlarını Salon 4’de yer alan standında sergileyecek.  

30 yılı aşkın süredir distribütörlüğünü yaptığı Honda Marine dıştan takma deniz motorlarını bu yıl da CNR Avrasya Boat Show Fuarı’nda deniz tutkunlarıyla buluşturacak olan Anadolu Motor, 2,3 hp’den 250 hp’ye kadar uzanan geniş yelpazedeki 4 zamanlı Honda Marine dıştan takmalı deniz motorlarını sergileyecek. Anadolu Motor ayrıca yenilenmiş dış tasarımı ve güncellenmiş özellikleriyle dikkat çeken Honda 40-50-80 ve 100 beygir gücündeki motorların da relansmanını gerçekleştirecek. 

Yenilenen Honda BF serisi ile daha fazla kontrol daha şık görünüm 

Honda BF 40-50-80 ve 100 modelleri geliştirilmiş motor kontrol özellikleriyle kullanıcılarına daha fazla performans, verimlilik ve kontrol fırsatı sunuyor. Geliştirilen kontrol ünitesiyle en yeni Elektronik Ateşleme Sistemi’ne sahip bu motorlar yakıtı da en verimli şekilde kullanıyor. Honda motorlara ait çok noktadan programlı elektronik yakıt enjeksiyon sistemi motorun doğru miktarda yakıtı doğru zamanlamayla motora ulaştırarak yüksek performansta yakıt tasarrufu sağlıyor. ECOmo yakıt tasarruf sistemi karbon ayak izini azaltırken patentli BLAST teknolojisi daha fazla itiş gücü sunuyor. Değişken Subap Zamanlama ve Kalkış Kontrol Sistemi ise düşük devirlerde düzenli ve kararlı rölanti sağlarken yüksek devirde azami gücü artırıyor.  

East Marine şişme botları da Anadolu Motor standında  

Anadolu Motor bu yıl Türkiye’nin en büyük denizcilik marketi East Marine ile yaptığı işbirliği çerçevesinde satışa sunduğu şişme botlarını da Boat Show’da deniz tutkunlarına tanıtacak. East Marine şişme botlar, Honda Marine dıştan takmalı deniz motorları monte edilmiş şekilde satışa sunulacak. 

Honda Marine Hakkında 

Otomotiv ve denizcilik teknolojilerini bir potada birleştiren Honda Marine, bu alandaki 50 yılı aşkın eşsiz tecrübesiyle deniz araçlarında en yeni teknolojileri geliştirmeye devam ediyor. Yüksek güç ve yakıt verimliliğinin yanında düşük emisyon ve gürültü seviyeleri ile de en çok tercih edilen motorların  üreticisi olan Honda Marine, son 10 yıldır Ulusal Denizcilik Üreticileri Birliği (National Marine Manufacturer Association) tarafından verilen Müşteri Memnuniyetinde Mükemmellik ödülünü kazanıyor.  

Anadolu Motor Hakkında 

Anadolu Grubu’nun otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren Anadolu Motor, 50 yılı aşkın motor üretim ve pazarlama tecrübesiyle sektörün öncü firmalarındandır.  Lombardini lisansı ile başlayan motor üretimini kendi markası “ANTOR”la devam ettiren Anadolu Motor, aralarında İtalya’nın da bulunduğu 50’ye yakın ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.  

Anadolu Motor, üretimini yaptığı ANTOR markalı motorların yanı sıra, üretim ve ithalatını gerçekleştirdiği çapa makineleri, motopomplar, benzinli ve dizel motorlu jeneratörleri kapsayan geniş ürün portföyünü ANTRAC markası ile sunarken HONDA Güç Ürünleri, HONDA MARINE dıştan takma deniz motorları ve LOMBARDINI dizel motorların da distribütörlüğünü sürdürmektedir. 

2017 yılında Anadolu Motor ve İtalyan Argo Tractors ortaklığı ile kurulan Anadolu Landini firması hem Landini markalı traktörlerin distribütörlüğünü, hem de  50-75 beygir gücü arasındaki modellerin Türkiye’deki üretimini gerçekleştirmektedir.  

İleri teknolojiyi sunarak müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı  hedefleyen Anadolu Motor Türkiye’nin 81 ilinde 200 bayi ve 400 anlaşmalı servis ile hizmet vermektedir.  

Editör: TE Bilişim