Çanakkale Gençlik ve Spor Kulübü’nün Amatör Denizcilik Federasyonundan alınan yetki ile açılan sınav merkezinde 20 Ekim’de Amatör Denizci Belgesi ve kısa mesafe telsiz sınavı almak isteyen adaylar sınava girmeye hazırlanıyor.
 
Çanakkale Gençlik ve spor Kulübü Amatör Denizci Sınav Merkezi Sorumlusu ve Gençlik KoordinatörüÊAlper Doğmaz yaptığı açıklamada: “Amatör Denizci ve Kısa Mesafe Telsiz sınavı başvuruları 15 Ekim 2012 Cumartesi günü merkezimize yapılacak. 15-77 Yaş Amatör Denizciler ile yelken, kano, kürek gibi spor dallarında, ve antrenörlük alanında başvurularda istenen Amatör Denizci Belgesi / KMT merkezimizde yapılacak sınav sonrasında Çanakkale’den alınıyor. Bilgisayar ortamında son derece çağdaş bir sınav sistemi ile yapılan sınavların sonuçlarının sınavdan hemen sonra öğrenebiliyorsunuz. ADB-KMT Sınav Eğitim destek programları ise; Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu desteğinde, Federasyon Eğitim salonunda yapılacak, bu programdan; Antrenörlük başvurusu yapacaklar ile ilgi Amatör Denizci Belge yönetmeliği gereğince; 2,5 metreden büyük, 24 metreden küçük özel tekne kullanacak amatör denizciler bu sınavlar ile kısa mesafe telsiz programından yaralanacaklar.Başvurular;15 Ekim 2012 e kadar Çanakkale Gençlik ve Spor Kulübü Atatürk Caddesi 18 Mart Stadyumu altı 27/A Merkez Ofisi’ne yapılabilir” dedi.
 
Doğmaz adaylardan başvuruda istenecek belgeler arasında nüfus cüzdanı fotokopisi, öğrenim belgesi, , sağlık raporu, vesikalık fotoğraf (3 adet), adli Sicil kaydı belgesi, (ayrıca:KMT İçin) ve 18 yaşını bitirmemiş adayın velisi tarafından düzenlenmiş muvafakatname olduğunu belirtti.
 
Başvuru Tel: (Tel:0286 2170829-0505- 6471994 )

Editör: TE Bilişim