Altınova’nın Yıldızı Parlıyor

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret ederek, İTÜ'ye ait kapatılan Denizcilik, Yöneticilik, Gemi İnşa Meslek Yüksek Okulu’nun ilçeye kazandırılması konusunu görüştü.
Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu ve Özel Kalem Müdürü Mehmet Güler, hafta içerisinde ikinci kez belediye başkanlığına seçilen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret ederek, hem “hayırlı olsun” dileklerini ilettiler hem de ilçeye yapılabilinecek yatırımları ele aldılar.

Başkan Oral, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu ve beraberindekilerin tebriklerini kabul etti. İstanbul Teknik Üniversitesi’ne ait kapatılan Denizcilik, Yöneticilik, Gemi İnşa Meslek Yüksek Okulu’nun Altınova sınırları içerisine taşınması hakkında görüşen Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, “Altınova bu alanda sadece ülkemizin değil, dünyanın da en önemli merkezlerinden birisi olacaktır” dedi. Görüşmede eğitime çok önem verdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Bu anlamda hem akademik hem de meslek edinme anlamında önemli çalışmalarımız bulunuyor. İlçemizin gelişirken buna ayak uydurmamız ve geri kalmamamız gerekiyor. Tüm çalışmalarımızı planlı ve bilimsel olarak yerine getiriyoruz. İlçemize kazandırılacak her yeni eğitim kurumu bizler için büyük bir şanstır” diye konuştu.

 

 

Editör: TE Bilişim