Denizcilik sektöründe yer alan kuruluşların uzun süredir bir araya getirilmeye çalışıldığını ve bu çalışmanın bir ürünü olarak da derneğin kurulduğu belirtildi. Derneğin açılış kurdelesini Nuri Durak Kaptan ve Derneğin Başkanı Ergün Kayadeğirmeni ile birlikte  kestiler. Açılışa denizcilik  sektöründe bulunan kuruluşların yönetici ve temsilcileri katıldılar.

Açılışın ardından konuşma gerçekleştiren Aliağa Denizciler Derneği Başkanı Ergün Kayadeğirmeni ” denizcilik şirketleri arasında birlik ve beraberliği sağlamak sorunları çözüp, etkin bir şekilde katılımı sağlamak amacıyla Aliağa  Denizciler Derneğini kurmuş bulunmaktayız.  Camiamıza umarım hayırlı olur” dedi.

Derneğin açılış kurdelesini Nuri Durak Kaptan ve Derneğin Başkanı Ergün Kayadeğirmeni ile birlikte  kestiler. Açılışa denizcilik  sektöründe bulunan kuruluşların yönetici ve temsilcileri katıldılar. Açılışın ardından konuşma gerçekleştiren Aliağa Denizciler Derneği Başkanı Ergün Kayadeğirmeni ” denizcilik şirketleri arasında birlik ve beraberliği sağlamak sorunları çözüp, etkin bir şekilde katılımı sağlamak amacıyla Aliağa  Denizciler Derneğini kurmuş bulunmaktayız.  Camiamıza umarım hayırlı olur” dedi.

Editör: TE Bilişim