Sanayi dalgıçlığından gemi su altı sörveyine; deniz boru hattı çalışmalarından gemi altı kaynağa kadar geniş bir yelpazede hizmet veren Alesta Dalgıçlık, filosuna yeni bir dalış teknesi ekledi.

Alesta Dalgıçlık'tan yapılan açıklamada filolarına kattıkları 3. gemilerine, Alesta Dalgıçlık 2 adını verdikleri ve dalış teknesinin 24 metre uzunlukta, 9.40 metre genişlikte olduğu belirtildi.

Denkar Gemi İnşa A. Ş. tarafından yapılan 2021 inşa gemi 16 yatak kapasiteli. Teknede bir sörvey odası, bir yemekhane salonu, bir dinlenme salonu, iki tuvalet ve üç duşa kabin yer alıyor.

Denkar Hakkında;

Bugün dünyanın dört bir yanından çok güçlü paydaşlarıyla yoluna devam eden DENKAR, 2015 yılında İstanbul Tuzla’da her türlü deniz aracına bakım, onarım ve danışmanlık hizmeti verme amacıyla kuruldu.

Her biri kendi alanında uzman mühendis kadromuz, mesleki becerisi ve deneyimi üst düzey ekibimizle birlikte daima kaliteli, çözüm odaklı ve uygun maliyetli hizmetler sunuyoruz.

Müşterilerinin memnuniyetini en öncelikli hedefleri arasına koyan şirketimiz, imza attığı işlerde çevreye duyarlı, iş sağlığı ve güvenliğini ön planda tutan bir yaklaşım tarzıyla adımlarını atıyor.

Bugüne kadar ortaya koyduğu başarılı projelerle adından söz ettiren DENKAR, bu ilkeler ışığında arzu edilen ve güvenilir bir iş ortağı haline gelmenin haklı mutluluğunu yaşıyor.

Geçmişinden gelen tecrübe ve geleceğe dair vizyonuyla kendi alanında başarı hikayesi yazan DENKAR, siz değerli paydaşlarıyla ortak bir geleceğe emin adımlarla yürümeye devam ediyor…

Resim önizlemesi

Editör: TE Bilişim