PİRİ REİS ÜNİVERSİTESİ’NİN BU HAFTAKİ KONUĞU AKMAR HOLDİNG OLDU

Piri Reis Üniversitesi’nde Kariyer Günleri bu hafta  AKMAR HOLDİNG temsilcilerinin  katılımıyla devam etti. AKMAR  HOLDİNG adına İnsan Kaynakları Müdürü Özge ATAMAN ve Operasyon Müdürü Kpt. Tarık GÜRSOY katıldılar.
 
Konuşmasına, Piri Reis Üniversitesi öğrencilerinin gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür ederek başlayan Sayın Özge ATAMAN  ayrıca Piri Reis Üniversitesinde bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.
 
Oturumun ilk bölümünde 26 yılı aşkın süredir denizcillik sektöründe yer alan Akmar Denizciliğin tanıtılmasının ardından Özge ATAMAN bu sene Piri Reis Üniversitesi’nden  bu güne kadar 6  stajyer aldığını ayrıca Piri Reis Üniversitesi’nden daha öğrenci alabileceğini ve başvuruları beklediğini ifade ettikten sonra soru cevap bölümüne geçildi.
 
Öğrenciler tarafından şirketin stajyer  politikası, burs imkanları ve gemi yaşamı konusunda yöneltilen sorulara samimi bir üslüpla yanıt veren AKMAR HOLDİNG yetkilileri sektöre ve  geleceğin genç zabit adaylarına tavsiyelerde bulundu ve Piri Reis Üniversitesinin denizcilik eğitiminin çok kaliteli olduğu vurgusunu yaptı.
 
Oturumun ikinci bölümünde günün anlam ve önemini belirten plaket Piri Reis Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekan Yardımcı Yrd. Doç. Dr. Nazmi ÇEŞMECİ tarafından takdim edildi. Oturum toplu fotoğraf çekimi ve  şirket yetkililerinin anı defterini doludurmasıyla sona erdi.

Editör: TE Bilişim