AKMAR DENİZCİLİK TURGUT KIRAN DYO 2. KARİYER GÜNLERİNDEYDİ

Bu yıl 2.si düzenlenen Kariyer Günlerinin 26 Kasım 2012 Pazartesi günkü saat 13.30 oturumunun konuğu Akmar Denizcilik oldu. Akmar Denizcilik adına İnsan Kaynakları Müdürü Özge ATAMAN ve Operasyon Müdürü Tarık GÜRSOY katıldılar.

Konuşmasına Turgut Kıran Denizcilik Yüksekokuluna bu sene ilk defa geldiğini ve bu yüzden duyduğu mutluluğu anlatarak başlayan Özge ATAMAN davet edildikleri için okul yönetimine teşekkürlerini sundu. Akmar Denizcilik hakkında bilgiler veren ATAMAN
şirketin 26 yıllık bir geçmişi olduğunu ve aynı zamanda şuanda Türkiye’deki en büyük acentelerden biri olduklarını ifade etti. Şirketin sunduğu olanaklardan ve gemi yaşamından bahsetti.

Daha sonra Tarık GÜRSOY denizcilik hakkında genel bilgi verdi ve sektörün ilerisi hakkında çeşitli noktalara değindi. Ekonomik krize karşı şirketlerinin uyguladığı politikayı dile getirdi. Genç zabit adaylarına stajlarından sonralarını da düşünmelerini, şimdiden bir
gelecek planlamaları gerektiğinin altını çizerek öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtlayan ATAMAN ve GÜRSOY konuşmaların sonunda öğrencilere denizde çalışmak istedikleri süreyle alakalı bir anket yaptılar. Bu anketi zabitlerin öğrencilik yıllarındaki deniz planlarıyla zabitliğinin ilk dönemlerindeki planlarının nasıl değiştiğini göstermek için yaptığını belirten GÜRSOY sonuçları okula bildireceklerini söyledi. Oturum toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.
 
 
 
Editör: TE Bilişim