Akdeniz Güvenlik Açılışına Özel Atıcılık Yarışması Yapıldı

Açılış günü anısına yapılan atıcılık yarışmasında 1.liği Transbosphor Denizcilik firmasının sahibi Kaptan Mustafa CAN 91 puanla ikinciliği Güneş Denizcilik Firması Mk enspektörü Nuri Mert CAN 63 Puanla  3. lüğü ise  Kaptan Çetin Güneş 61 puanla Aldı. Emekli subay ve özel harekatçılarında dahil olduğu yarışmada ilk 3 ü denizcilerin paylaşması çok ilginç bulundu.
 
Şirket atış poligonuyla hem entegre eğitim hizmeti veren tek şirket olmanın avantajına sahip olacak, hem de  tüm güvenlik personeli için zorunlu olan yıllık 25 atışlık eğitimini, kendi personeline ve tüm silahlı güvenlik sertifikası sahibi personele sunarak önemli ölçüde gelir yaratacak.
 
Atış poligonunun gazetecilere tanıtımında yer alan Akdeniz Güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı Necmeddin Şimşek eğitimin güvenlik sektörünün en önemli unsuru olduğunu hatırlatarak "Atış poligonu ile teorik eğitimi pratikle entegre eden, bu entegre eğitimi hem kendi personeline hem de tüm güvenlik personeline verebilen tek şirket Akdeniz Güvenlik oldu. Bu sektördeki öncü rolümüzün bir parçası. Akdeniz Güvenlik eğitimle büyüyecek" dedi.
 
Silahlı güvenlik personelinin hem yeni sertifika alımında hem de yıllık eğitiminde zorunlu kılınan 25 atışlık eğitim, sadece İstanbul'da bulunan yaklaşık 100 bin silahlı güvenlik personeli düşünüldüğünde yılda 10 milyon liralık bir pazar oluşturuyor.  
 
Akdeniz Güvenlik'in modern ve gelişmiş donanıma sahip poligonu sivillerin de eğitimine açık olacak. Yaklaşık 10 bin personeline sürekli eğitim veren Akdeniz Güvenlik, fiziki güvenlikte ayrı ayrı uzmanlıklar gerektiren üniversite kampüsleri, adliyeler, elektrik dağıtım şebekeleri, parklar, metro ve tramvay durakları gibi farklı alanlarda yeni sözleşmelerle büyüyor. 
 
Akdeniz Güvenlik, fiziki güvenlik dışında elektronik güvenlikte de yeni yatırımlarla yurt dışına güvenlik hizmeti ihraç ediyor. 
 
Açılış günü anısına yapılan atıcılık yarışmasında 1.liği Transbosphor Denizcilik firmasının sahibi Kaptan Mustafa CAN 91 puanla ikinciliği Güneş Denizcilik Firması Mk enspektörü Nuri Mert CAN 63 Puanla  3. lüğü ise Kaptan Çetin Güneş 61 puanla almıştır. Emekli subay ve özel harekatçılarında dahil olduğu yarışmada ilk 3 ü denizcilerin paylaşması çok ilginç bulundu.
 
 

 

Editör: TE Bilişim