Abant'ta Hamsi Festivali

 Bolu'da, Trabzonspor taraftarı üniversite öğrencilerince doğal güzellikleriyle ünlü Abant Gölü Tabiat Parkı'nda hamsi festivali düzenlendi.

Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinde eğitim gören Trabzonspor taraftarı yaklaşık bin öğrenci, festival için Abant'ta bir araya geldi. Piknik alanında kar üzerinde yakılan mangallarda pişirilen 600 kilogram hamsi, öğrencilere ikram edildi. Pişirilen hamsi yemek isteyen öğrenciler uzun kuyruklar oluştururken bazı öğrenciler de horon oynadı.

Organizatör Selçuk Bahadır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, festivali Trabzonspor aşkıyla düzenlediklerini belirterek "Her yıl hamsi festivali düzenlemek için Abant Tabiat Parkı'na geliyoruz. Bu yıl da 6'ncısını gerçekleştirdik. Bu yıl, gelen öğrenciler için 600 kilogram hamsi getirildi ve öğrencilere ikram edildi.

Festivale katılan öğrenciler, doyasıya eğlenme fırsatı yakaladı" diye konuştu. Kütahya Üniversitesinden gelen Erman Demircan da Trabzonspor sevdalılarının katıldığı festival sayesinde diğer üniversitelerde eğitim görenlerle kaynaşma fırsatı bulduklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim