9. GELENEKSEL KARİYER GÜNLERİ BAŞLADI

İ.T.Ü. Denizcilik Fakültesi Kariyer Kulübü'nün bu yıl 7-18 Aralık tarihleri arasında gerçekleştireceği Geleneksel Kariyer Günleri'nin 9.si düzenleniyor. Asıl amacı öğrenciler ile şirket yetkililerini bir araya getirerek aralarındaki gelecek işbirliğini sağlamak ve öğrencilerin ileride iş hayatlarının sadece kaptan veya başmühendis olmakla sınırlı kalmayacağını göstermektir. Hem öğrencilerin gelecekte denizcilik sektöründe çalışmak istedikleri şirketler ve alanları tanımları hemde şirketlerin ihtiyaç duydukları zabit adayları hakkında bilgi edinmeleri açısından yoğun ilgi gösterilen 9.Geleneksel Kariyer Günleri'ne yine ülkemizin önde gelen şirketlerinden Arkas Denizcilik ve Nakliyat A.Ş., İnce Denizcilik, Dünya Denizcilik, Chemfleet Shipping ve Beşiktaş Denizcilik katılıyor

İ.T.Ü. Denizcilik Fakültesi Tuzla yerleşkesinde yapılan seminerlerin ilk konuğu ARKAS Denizcilik ve Nakliyat A.Ş. oldu. ARKAS HOLDING - Deniz Ticaret Filosu Personel Yöneticisi A. Recai Bayramoğlu, Personel Müdür yardımcısı Ferit Gökdeniz, Arkas Denizcilikte bayan kaptan olan ve aynı zamanda okul mezunumuz Seda Karakabak (İlk Türk kadın uzak yol kaptanı) ve yine okul mezunlarımızdan Ceyhun Can Yıldız’ın Katılımlarıyla gerçekleşen konferansta Konteyner gemileri ve ARKAS gemi filosu hakkında bilgi verilerek öğrencilerin gelecekte hangi gemi türlerinde çalışmak istedikleri konusundaki fikirlerine açıklık getirildi.

09 Aralık 2009 tarihinde 2.konuk olarak katılan İNCE DENİZCİLİK adına Teknik Müd.A.Yaşar CANCA, Personel Sorumlusu Mine TÜRKER ve okul mezunlarımızdan Mustafa Balmuk  katıldı.Öğrencilere düzenlenen konferansta Türk bayraklı gemilerin önemi ve İnce denizcilik hakkında bilgiler verildi.Öğrencilerde İnce Denizciliği yakından tanıma fırsatı buldu.Konferans sonrasında düzenlenen kokteylde zabit adaylarıyla konuklar arasında sıcak bir sohbet ortamı oldu.

9.Geleneksel Kariyer günleri 18 Aralık’a kadar devam edecek ve yine ülkemizin önde gelen şirketleri konuk olacaktır.

 

 

Editör: TE Bilişim